Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANI GLUMAC

Goran Višnjić predstavio novog člana obitelji i oduševio prijatelje

Goran Višnjić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
14.03.2018.
u 16:59

Štenac ima deformaciju nepca pa su ga zbog toga vlasnici napustili. No Goranu i njegovoj obitelji - supruzi Evi i djeci Tinu, Vivien i Vigu to nije smetalo, pa su ga prihvatili i udomili u svom domu u Los Angelesu.

Šibenski glumac Goran Višnjić predstavio je novog člana obitelji. Goran i njegova supruga Eva poznati su o brizi za životinje a njihov novi ljubimac je psić kojeg su nazvali Lefty. Štenac ima deformaciju nepca pa su ga zbog toga vlasnici napustili. No Goranu i njegovoj obitelji - supruzi Evi i djeci Tinu, Vivien i Vigu to nije smetalo, pa su ga prihvatili i udomili u svom domu u Los Angelesu.

- Da… Imam osjećaj da će ovaj mališan ostati kod nas. Giovanni ga previše voli… I možda još koji ljudski član u kući - napisao je Goran pokraj fotografije.

- Nekim ljudima se ne da voditi briga o takvim štencima, pa ih se jednostavno riješe na najgore moguće načine - rekao je glumac koji je sudjelovao u nekoliko kampanja koje promoviraju udomljavanje životinja.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
17:14 14.03.2018.

Ajme al je ostario, godine idu svi ćemo ostarit. No i dalje izgleda super i dalje s ponosom Hrvatska zbori da je njen.

AN
Andreeejjj
17:35 14.03.2018.

Pa naravno da če usvojiti jadnog štenca, pa i supruga Eva mu hendikepirana pa je već godinama sa njom.

IB
ibiza
22:51 14.03.2018.

i to mi trebamo znati ,sada ste malo pretjerali ali sta se moze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije