Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENSKI GLUMAC

Goran Višnjić dobio ulogu u popularnoj Netflixovoj seriji!

Goran Višnjić
Foto: Instagram
1/4
21.07.2018.
u 14:15

- Pogodite tko je gostujuća zvijezda u Netflixovoj "Santa Clarita Diet"? Također, uskoro i nove uzbudljive vijesti u vezi serije "Timeless" - napisao je Višnjić na oduševljenje fanova

Šibenski glumac Goran Višnjić objavio je na Instagramu kako će glumiti u trećoj sezoni Netflixove hit serije "Santa Clarita Diet".

Podsjetimo, radi se o mješavini horora i komedije u kojoj Drew Barrymore i Timothy Olyphant glume naizgled obični bračni par Joela i Sheilu, koji se bave prodajom nekretnina. Problem nastane kada se Sheila pretvori u zombija i jedino što može jesti je ljudsko meso.

- Pogodite tko je gostujuća zvijezda u Netflixovoj "Santa Clarita Diet"? Također, uskoro i nove uzbudljive vijesti u vezi serije "Timeless" - napisao je Višnjić na oduševljenje fanova. Premda se pričalo kako će serija "Timeless" u kojoj je igrao jednu od glavnih uloga biti otkazana, čini se da bi ipak iduće godine mogli gledati i treću sezonu.

Goran Višnjić
1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije