Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Goran i Brane odlučili da stanari gladuju 6 dana

big brother
Foto: Screenshot
1/2
20.09.2015.
u 16:28

Goran i Brane otkrili stanarima da će zbog njih gladovati šest dana, a Vasići im moraju uzeti što više novca

Prošlo je 24 sata, koliki je rok dao Big Brother Branislavu i Goranu da se dogovore koliko će novaca uzeti. Dečki su odlučili da će svaki uzeti 5000 eura te tako ostaviti stanare gladne šest dana!

Nakon što su Goran i Brane priopćili ostalim stanarima o kakvom se zadatku radi, svi su dosta dobro odreagirali, ali čim su im "ninje" odnijeli svu hranu te je zamijenili za proteinske shake-ove, počeli su frkati nosom na njihov okus. No, ipak mnoge je ugodno iznenadila Goranova odluka da s Branislavom podijeli novac, pa čak i Barbaru koja ga sad očito gleda drugačije.

Za to vrijeme, Big Brother je Vasićima otkrio da i oni imaju poseban zadatak. Naime, u dvorištu će niknuti štand s namirnicama i ukusnim jelima koje će spravljati Vasići. Njihov zadatak, uz spravljanje bakanalija bit će prodati što više hrane stanarima po visokim cijenama, a sve novce koje zarade ostaju njima! 

Hoće li se Goran, koji je već rekao da će svoj dio novca dati u dobrotvorne svrhe i Branislav, koji je jamac za kredit prijatelju koji je pobjegao u Rusiju i ostavio ga s 10 tisuća eura kredita, uspjeti suzdržati od kupovine kada postanu gladni, te kako će ostali stanari reagirati kada saznaju što im je Big Brother priredio, ne propustite pogledati već večeras, na RTL-u, od 20.00 sati. 

>>Zorica i Aleksandar u žestokoj svađi, a Luća najavio rat!

>>Andrea napustila Kuću Velikog brata, Mika i Giba ponovo zajedno, Goran u utrci za 10 000 eura

Komentara 1

BE
belimo
04:48 22.09.2015.

Ciganska posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije