Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIJERA PREČICOM

Gole studentice s kalendara čestitaju rođendan Putinu

putin
Foto: AFP
1/3
08.10.2011.
u 13:17

Jedna od djevojaka s kalendara, 18-godišnja studentica druge godine novinarstva Ksenija Seleznjova fotografirala se u toplesu kao Miss prosinca, a ostavila je i broj mobitela, nadajući se premijerovu pozivu

Dvanaest studentica novinarstva Moskovskog državnog sveučilišta poziralo je u donjem rublju za kalendar za iduću godinu, izdanom u povodu 58. rođendana premijera Vladimira Putina, koji on slavi 7. listopada, prenosi američka agencija Bloomberg News.

Kalendar košta oko 6,5 eura, a iznad studentica su "oblačići" u kojima one izgovaraju rečenice poput "Ti gasiš požare, ali ja i dalje gorim" i "Sve si bolji s godinama".

"Djevojke lijepo izgledaju, a nadam se da su i dobre studentice", komentirao je Putinov glasnogovornik Dmitrij Pjeskov.

Jedna od djevojaka s kalendara, 18-godišnja studentica druge godine novinarstva Ksenija Seleznjova fotografirala se u toplesu kao Miss prosinca, a ostavila je i broj mobitela, nadajući se premijerovu pozivu.

"Neke djevojke s novinarstva smatrale su da je kalendar sjajan način da pruže podršku Putinovoj politici", kaže Ksenija i poručuje: "Ako me Putin nazove, poželjet mu sretan rođendan od sveg srca!"

Komentara 4

OJ
ojhaojha
15:51 08.10.2010.

duhovito al devedesete su vam prošle, curke, mafija il je pod zemljom il na vlasti, sad morate same

SA
sandrina
16:10 08.10.2010.

Da je kojim slučajem Putin snimio set fotografija s porukama mladim studenticama, onda bi ispao stara pedofilčina.....Ovako - Obična ženska promocija na jeftin i neukusan način....Proračunate kokoši gladne medija i medijske prašine....i love, naravno

IN
Individuao
07:32 09.10.2010.

Zaista dno novinarstva. GOLE studentice? Pa gdje su gole? U startu je naslov lažan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije