Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAFAL PO LILI

Goga uživa u Baranji, a obožavatelji nemaju lijepe riječi za njezinu šogoricu

Goga i Adam
Foto: Instagram
1/7
12.05.2020.
u 17:43

Nakon što su mjere popustile, Gordana i Adam odlučili su posjetiti njegovu obitelj u Baranji.

Dok Goga uživa u seoskim čarima i bere bazgu od koje će raditi sok, fanovi ne miruju s kritikama. Naime, nakon što je objavila kako provodi vrijeme u Baranji, kod Adamovih roditelja, stigao je komentar gledatelja koji komentira Goginu šogoricu, Adamovu sestru, Lili.

- Super je selo,ima svoje čari,ali...,da imam šogoricu kao ti,uuuu, izbjegavao bih selo u širokom luku. Ne'š ti takvih čari - stoji ispod fotografije, a komentar je prikupio desetak lajkova.

Foto: Instagram screenshot

Ovaj par uživa u seoskoj idili i  planove za vjenčanje su odgodili na neko vrijeme zbog koronavirusa. U subotu su bili u gostima kod Adamove sestre Lili u Zmajevcu. U malom baranjskom mjestu uživali su kuhajući grah, te igrajući se sa psom i djecom. Goga je na Instagramu objavila fotografiju s Lili na kojoj grizu mladi luk, a pokraj je napisala "kad Lili skuha grah". Na jednoj fotografiji je napisala i kako je "vrijeme za obitelj".

Foto: Instagram screenshot

- Nama je lijepo i ovako, ne stvaramo sebi pritisak oko vjenčanja. O tome ćemo razmišljati malo detaljnije kad nam situacija dopusti. Zagreb, Baranja, more ili neka egzotična lokacija...kod nas je sve moguće...- rekla nam je nedavno Goga u intervju.

Zbog ljubavi je Adam napustio svoje selo i obiteljski vinariju te se upustio u nove poslovne izazove vezane za fitness. Par je bio malo iznenađen kad su saznali da će postati roditelji ali vijest ih je jako razveselila.

- Malo smo bili iznenađeni, ali jednostavno osjetite taj trenutak da ste spremni postati roditelj, i da imate osobu pored sebe s kojom želite ući u nešto tako ozbiljno nakon kratkog vremena.- rekao nam je Adam.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Komentara 1

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:32 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije