Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Goga je obrisala fotke koje su ih odale, a sada se oglasila o situaciji s Adamom

Foto: RTL, Instagram
1/7
10.04.2020.
u 08:34

Odale su ih, tvrde gledatelji, slike na njezinu Instagramu. Riječ je, naime, o fotkama iz vinograda i sa zimovališta koje je reality zvijezda brzo uklonila s društvenih mreža. Sada je odlučila progovoriti zašto je to učinila, odgovorivši na komentar jednoj gledateljici.

Show ''Brak na prvu'' svakom novom epizodom izazove gomilu reakcija gledatelja, pa su tako neki nakon nekoliko dana istraživanja zaključili da su nakon showa zajedno završili Gordana Marelli i Adam Kromer. 

Odale su ih, tvrde gledatelji, slike na njezinu Instagramu. Riječ je naime o fotkama iz vinograda i sa zimovališta koje je reality zvijezda brzo uklonila s društvenih mreža. Sada je odlučila progovoriti zašto je to učinila, odgovorivši na komentar jednoj gledateljici.  
– Obrisala sam objave da možete nagađati. Baš me zanima koja je iduća priča. Nemam potrebu uvjeravati nikoga u ništa. Vi sami stvarate priču sa slikama, a sada i bez njih – napisala je Goga. 

Podsjetimo, jedan od parova kojem su davali najviše šansi da ostane zajedno su Gordana Marelli i Dejan Vukobratović, među kojima je bilo najviše iskri na početku.
No oni se u showu sve više udaljavaju, a sudeći po znalcima na društvenim mrežama, na kraju su zajedno završili Gordana i Adam Kromer! I ne samo to, kako komentiraju neki gledatelji, Gordana je već trudna i s Adamom živi u Baranji. 

Dobro je poznato da je ovaj RTL-ov show sniman još lani, a od tada se sigurno mnogo toga promijenilo u životima sudionika. Mnogi od njih na društvenim mrežama objavljuju fotografije iza kulisa showa, a Gordana Marelli na svojem profilu objavila je dvije fotografije koje bi mogle vrlo lako potvrditi tezu da je s Adamom.

Foto: Instagram screenshot

Početkom godine bila je u austrijskom zimovalištu Karren. Dok je na većini fotografija sama, na jednoj pozira s muškarcem kojem je sakrila glavu srcima. Komentatori na društvenim mrežama uvjereni su da je to Adam. Prije tjedan dana objavila je i fotografiju snimljenu u vinogradu, a jedan je pratitelj napisao: "Daj bože da je ovo slikano kod Adama", dok je drugi odgovorio: "Naravno." Zanimljivo je da je Gordana, nakon objave ovog teksta, sa svog profila obrisala upravo te dvije fotografije pa bi i to mogao biti dokaz da je zaista u vezi s Adamom. 

Foto: Instagram screenshot

S RTL-a nam nisu htjeli ni potvrditi ni opovrgnuti informaciju da su Adam i Goga zajedno. – Show „Brak na prvu“ naišao je na odlične reakcije publike te ga u prosjeku prati pola milijuna gledatelja, a osim pred malim ekranima, show izaziva i veliki interes na društvenim mrežama. S obzirom na toliki interes, očekivani su i razni komentari gledatelja, a show u sljedećim epizodama postaje sve uzbudljiviji, što će zasigurno još i više zaintrigirati publiku.Veseli nas što imamo još jedan uspješan projekt, a možemo najaviti i da uskoro kreću prijave za drugu sezonu – poručili su s RTL-a. 

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
08:44 10.04.2020.

Adame, Adame,...i ti si se u(ne)srećio...

BA
balizg
10:28 10.04.2020.

Adam i Marinko su legende ! Uglavnom muški su ok, ali žene ! Gdje ste ih samo našli !!!!!

DO
domagoj1492
10:28 10.04.2020.

Ova Gordana je top glupača od svih. Odvratna manipulatorica. Kad se samo sjetim onog showa u 5h ujutro u parku.... jadan Adam. Sad je dobro nagrabusio.... a baba mu je još i Dite uvalila. Uh...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije