Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni su

Goga iz 'Braka na prvu' uživa s Milanom: 'Počastio me vikendom na moru'

Foto: RTL/Facebook
1/10
10.07.2020.
u 19:53

Naime, Gordana se na društvenim mrežama pohvalila i fotkama s mora na kojeg ju je odveo upravo Milan.

Gordana Gašparić Vrbljanin i Milan Tokić sudjelovali su u eksperimentalnom showu "Brak na prvu" gdje su se upoznali, ali i vjenčali. Nakon završetka showa, Gordana i Milan ostali su jako dobri prijatelji, o čemu svjedoče česte fotografije kojima se hvali Gordana.

1/5

Nakon showa, Gordana je postala sve aktivnija na društvenim mrežama pa tako s prijateljima dijeli trenutke iz svog privatnog života, a na većini objava nalazi se i Milan.

Iako još uvijek nisu rekli jesu li zajedno ili samo uživaju kao prijatelji, sigurno je da im nije loše! Naime, Gordana se na društvenim mrežama pohvalila i fotkama s mora na kojeg ju je odveo upravo Milan.

- Počastio me vikendom na moru, ali tvrdi da su njegove fotografije ljepše nego moje - napisala je Gordana uz fotografije.

Boravili su u Šibeniku i na otoku Pagu, a njihove česte fotografije potaknule su nagađanja kako tu postoji nešto više od prijateljstva. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije