Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala

Vjeruju da se utopila: Objavljena posljednja snimka glumice kako sa sinom odlazi na brod

Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL/screenshot
1/11
10.07.2020.
u 18:22

Ured šerifa okruga Ventura sada je objavio posljednju snimku glumice kada se s 4-godišnjim sinom uputila na brod i otišla na plivanje.

Glumica Naya Rivera, poznata po ulozi u popularnoj seriji Glee, nestala je u srijedu poslijepodne nakon što se s 4-godišnjim sinom Joseyem Hollisom uputila na izlet brodom na jezeru Piru u Kaliforniji.

1/6

33-godišnja glumica unajmila je brod i krenula sa sinom na jezero odakle se nije vratila, piše Daily Mail. Uslijedila je potraga te je oko četiri sata poslijepodne po lokalnom vremenu brod pronađen. U njemu je bio 4-godišnji dječak, ali ne i glumica koja se nije vratila na brod nakon što je sa sinom plivala u jezeru.

Ured šerifa okruga Ventura sada je objavio posljednju snimku glumice kada se s 4-godišnjim sinom uputila na brod i otišla na plivanje.

Na snimci nadzornih kamera vidi se kako je na obalu jezera došla svojim Mercedesom, a potom sa sinom odšetala unajmiti brod.

Nakon nekoliko sati, posada drugog broda je pronašla njezinog sina kako spava sam u brodu te je obavijestila policiju.

Na snimkama se vidi i jet-ski pa neki nagađaju da bi njegov vozač mogao imati informacije o Nayinom nestanku.

Kako su ispričali ronioci koji sudjeluju u potrazi, voda je jako mutna, puna smeća i raznog vodenog bilja te vidljivost u njoj iznosi svega tridesetak centimetara. Zbog toga svi sve manje vjeruju kako će uspjeti pronaći tijelo glumice.

Četverogodišnji Josey trenutno se nalazi kod svog oca, Nayinog bivšeg supruga Ryana Dorseyja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije