Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nostalgija za ljetom

Godine su za nju samo broj! Barbara Kolar (51) objavila fotku bez trunke šminke, komplimenti pljušte!

Foto: Instagram/ barbarakolar
1/10
11.12.2021.
u 17:45

Obožavatelje je oduševila fotografijom na kojoj pozira u bijeloj haljini i potpuno prirodnom izdanju

Barbara Kolar (51) jedna je od naših najuspješnijih voditeljica, a mnoge žene ju vole i baš zato što nije podlegla "teroru vječne mladosti" i njeguje prirodan izgled, Mnogi će reći kako je njezin Instagram profil pravo osvježenje jer nije prepun filtera i photoshopa, a voditeljica na njemu dijeli fotografije na kojima izgleda prirodno. Ne skriva kada, poput svake žene, povremeno dobije koji kilogram viška, ali istovremeno rado objavi i fotku u badiću.

Posljednja u nizu snimljena je ljeti, no Barbara ju je objavila baš uoči najave meteorologa kako nas čekaju snijeg i promjena vremena. Na njoj pozira pored mora, u bijeloj haljini i bez trunke šminke. U opisu fotografije je napisala: Vratite nam ljeto! #nemrem

Atraktivna voditeljica očito nije ljubiteljica zime, a u komentarima su joj se javili brojni obožavatelji koji su se složili s njom i pritom joj pohvalili izgled.

Inače, osim u Dalmaciji, voditeljica obožava ljeta provoditi u Grčkoj te je svojedobno izjavila da su tamošnji otoci savršena oaza za odmor. Stoga je upravo tu destinaciju odabrala i ove godine.

Ključne riječi

Komentara 4

ZV
zvezdomor
14:27 12.12.2021.

stara babuskara očito ima krive očale pa se prištimava kak dekla

TS
tsurusaki
22:04 11.12.2021.

Dobra ili loša, dani idu, a ništa konkretno se ne zbiva... A koliko gabora spava zagrljeno, sretno i zadovoljno ... pa sad ti ajde na puste dijete, budi najljepši i ljetuj u Grčkoj, ali si još uvijek sam... znači trebaa nešto drugo promijenit...

MA
majstorsmora
20:11 11.12.2021.

Bez trunke šminke al su zato cvike ko šoferšajba pa se ništa ne vidi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije