Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li se Ozane?

Njezini recepti s tikvicama bili su hit, a sada se konačno vraća: 'Zbog videa sam prošla pakao'

Foto: youtube
1/4
01.07.2020.
u 12:02

"Svi znate tko sam. Sad želim stati na kraj nekim stvarima. Pisali su mi sve ove godine razne komentare, ružne poruke, vrijeđali me na internetu i na ulici. Zbog tih videa prošla sam pakao, a nikome ništa nisam napravila", istaknula je Ozana.

Sjećate li se Princess Ozane? Prije desetak godina mnogi su uživali u njezinim videima u kojima je otkrivala male gastrotajne svojim obožavateljima, poput onih kako spremiti sendvič ili pak ispohati tikvice.

Slava ju je zatekla kad joj je bilo samo 11 godina, a zbog uvreda vršnjaka koje je tada dobivala ubrzo joj je prisjela. Povukla se Ozana iz javnosti, obrisala svoj YouTube kanal, odrasla, udala se i rodila, a nedavno se na radost mnogih ponovno vratila na YouTube. Danas 23-godišnja Ozana Pevec Marić u videu je istaknula kako se veseli povratku nakon dugih 12 godina.

– Sad sam konačno spremna krenuti dalje i ovaj put nastaviti bez obzira na sve. Tako ćete barem pisati aktualne stvari o meni, a ne nagađati na temelju nečega od prije više od desetljeća. Ugodan dan vam želim i uživajte, barem sada imate u čemu. Vidimo se uskoro – poručila je Ozana pratiteljima.

Osvrnula se i na ružnu stranu slave koju je osjetila na svojoj koži. – Svi znate tko sam. Sad želim stati na kraj nekim stvarima. Pisali su mi sve ove godine razne komentare, ružne poruke, vrijeđali me na internetu i na ulici. Zbog tih videa prošla sam pakao, a ja nikome ništa nisam napravila. Nisam to nikad očekivala, bila sam dijete i ti videouradci trebali su biti za prijatelje i obitelj, a na kraju im se smijala cijela Hrvatska. Da nisam toliko snažna, zbog tuđe zlobe sve je moglo završiti tragično – istaknula je youtuberica.

S komentarima više nema problema jer ih, kako kaže, ne čita, a na novom profilu su isključeni. Snimanje videa nedostajalo joj je, a ovog će puta, ističe, biti pažljivija u odabiru tema o kojima će govoriti u svojim videima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije