Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'iscurila' snimka s priznanjem

Glumio obiteljskog pastora, a u pravom životu zlostavljao djevojčice

Stephen Collins
Foto: Torres/Press Association/PIXSELL
1/2
07.10.2014.
u 17:12

Stephen Collins, glumac koji je utjelovio obiteljskog pastora u seriji "U sedmom nebu" s Jessicom Biel, svojoj bivšoj supruzi priznao je da zlostavljao djevojčice, a sve je zabilježeno na snimci koju je objavio američki portal TMZ.

Collins, koji se nalazi usred brakorazvodne parnice s glumicom Faye Grant nakon 27 zajedničkih godina, 2012. godine tijekom seansi bračnog savjetovanja, supruzi je ispričao kako je zlostavljao i pokazivao se trima maloljetnim djevojčicama prije nekoliko godina.

No, Collins nije znao da ga se snima. Faye Grant snimala je seanse sa savjetnikom jer joj je tako savjetovao odvjetnik. Naime, u Kaliforniji se smije potajice snimati drugu osobu ako će se time sakupiti dokazi da je riječ o krivičnom djelu, što zlostavljanje djece mlađe od 14 godina jest.

Na snimci je zabilježeno kako je Collins zlostavljao djevojčicu od 11 godina, rođakinju njegove prve supruge.

– U jednom trenu diranja natjerao sam je da mi stavi ruku na penis – čuje se kako govori. Ispričao je još kako je još dvije djevojčice, starosti od 11 i 12 godina, neprimjereno dirao.

Policija New Yorka u posjedu je snimki te se provodi istraga. Ovo nije prvi put da se nad 67-godišnjim glumcem provodi istraga zbog istog djela. Još 2012. godine jedna od djevojčica prijavila je zlostavljanje, no optužnica nikad nije podignuta.

>>Poznati voditelj nije samo zlostavljao sve što hoda, već je silovao i mrtvace

>>W. Allen: Optužbe o seksualnom zlostavljanju neistinite su i sramotne

Komentara 1

II
iifever2
17:44 07.10.2014.

i sad je vazno sto je on "glumio" obiteljskog pastora? On je glumac koji je ujedno i pedofil, kraj price

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije