Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Totalno drugačije izgleda

Glumio je u hit seriji, a u ovom izdanju hollywoodskog glumca teško biste prepoznali

Foto: profimedia
1/4
11.01.2022.
u 23:00

Simona Helberga gledatelji se sjećaju po ulozi Howarda u seriji "Teorija velikog praska", a na fotografijama snimljenima u Los Angelesu nedavno teško je prepoznati ovog 41-godišnjeg glumca.

Glumac i komičar Simon Helberg publici je najpoznatiji po ulozi Howarda u hit seriji "Teorija velikog praska", a mnogi ga ne bi prepoznali da ga sretnu na ulici sada. Ovog 41-godišnjeg glumca paparazzi su uhvatili u šetnji Los Angelesom, a njegov izgled sada je drastično drugačiji od onog koji je imao dok je igrao lik Howarda. Sa šiltericom na glavi, razbarušene frizure i obraslom bradom nimalo ne nalikuje onom Simonu kojeg gledamo u seriji "Teorija velikog praska". Ovakav pomalo nemaran look Simon njeguje u zadnje vrijeme dijelom je i zbog uloge u filmu "Annette" u kojem igra dirigenta.

Helberg se oženio glumicom Jocelyn Towne 2007. godine, a njihovo prvo dijete kći Adeline, rodila se 8. svibnja 2012. godine, a sina Wildera dobili su 23. travnja 2014. godine. Jocelyn je prije nekoliko godina dobila francusko državljanstvo jer joj je mama iz Francuske, a taj postupak je prošle godine pokrenuo i Simon kako bi dobio ulogu dirigenta u prvom filmu koji je francuski redatelj Leos Carax snimio na engleskom jeziku i kojim je otvoren Filmski festival u Cannesu 2021. godine.

Pjevanje je u ovom filmu bio način komunikacije, a Simonovo lik je bio jedini koji je govorio. Serija "Teorija velikog praska" donijela mu je lijepe prihode, a i nakon kraja serije imao je uspješne filmske i televizijske angažmane pa ga je tako Forbes 2018. stavio na treće mjesto na svojoj listi najplaćenijih TV glumaca na svijetu, a prihodi su mu porasli na 23,5 milijuna dolara u toj godini. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije