Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očajna je

Glumicu prikovala bolest za krevet pa otkrila bolnu istinu: 'Sin je pobjegao od mene'

PIXSELL/Screenshot
08.05.2019.
u 18:55

Tijekom prošle godine Selmi Blair je dijagnosticirana mulitple skleroza, a kako se nosi s tom teškom bolesti često otkriva na društvenim mrežama.

Zbog opake bolesti je prekinula karijeru, a na društvenim mrežama priznaje kako ima bolje i lošije dane.

Selma Blair je u početku smatrala da je samo iscrpljena i umorna, a onda nakon niza pretraga, liječnici su potvrdili groznu dijagnozu - multiple skleroza. Bolest ju je prikovala za krevet i dugo vremena je patila od depresije jer se nije mogla pomiriti sa činjenicom da više nije u stanju brinut o sebi niti o svom sinu.

Brojne terapije su iza nje, a nakon težih uspjela se pojaviti na posljednjoj dodjeli Oscara gdje je crvenim tepihom prošetala koristeći štap. Zbog bolesti nije u mogućnosti samostalno hodati.

U jednoj od svojih posljednjih objava na Instagramu Selma je priznala  da je njezin sin sve više svjestan njezinog zdravstvenog stanja i da ju zbog toga on često ignorira, a to joj teže pada nego sama bolest.

-Ovo je istina. Loše mi je. Povraćam i sve ono što nije pristojno javno govoriti. Moj sin je pobjegao. Od mene. Trebala sam ga odvesti u školu. Liječnički tretmani su uzeli svoje. Moram izdržati sve ovo. Svi mi. Ovo će proći. Ovo je poruka svim majkama i očevima koji gledaju svoju djecu koja boluju i nadamo se da će biti bolje. Uz vas sam. Drago mi je što se ovo događa meni, a ne mom djetetu. Više ni ne mogu zamisliti da se osjećam bolje. #roughday. A još uvijek je jutro. Preživjet ćemo. #realitycheck - napisala je glumica u očaju.

Pogledajte kako izgleda kraljevska beba princa Harryja i Meghan Markle.

Ključne riječi

Komentara 4

SO
sohnahoakasaa
19:31 08.05.2019.

Bolest je sastavni dio naših života ali je ipak lijepo čuti kad ljudi osjećaju sažaljenje, čovjekoljublje i sebedarje. Samo onaj u potrebi zna što i koliko to znači. Međutim nema veće tuge kad te u bolesti ostave djeca i najbli.

Avatar Apsalar
Apsalar
19:35 08.05.2019.

Bolest i smrt su nepristrane. Zamisli kako je onima koji nemaju nikog, nemaju terapeuta, njegu, novce ili obitelj. Žao mi svakog tko to prolazi.

Avatar miyamoto
miyamoto
19:39 08.05.2019.

Niposto nismo sami. Bog je uvijek, ali baš uvijek tu. Zato glavu gore. Ni djeca ne zaboravljaju roditelje, to je nemoguće iako se ponekad čini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije