Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GWYNETH PALTROW

Glumica svjedočila na sudu zbog optužbe da je udarila čovjeka: 'Mislila sam da je seksualni napad'

Gwyneth Paltrow
Foto: Profimedia
1/10
25.03.2023.
u 14:29

Terry Sanderson (76) kaže da je ostao s nekoliko slomljenih rebara i teškim potresom mozga, kao i psihičkim i fizičkim ozljedama nakon što se Paltrow zabila u njega, skijajući na padinama. Paltrow je podgla protutužbu  za simboličnu cifru od 1 dolara, tvrdeći da se Sanderson sudario s njom

Oscarom nagrađena glumica Gwyneth Paltrow (50) svjedočila je na sudu govorila je dok je svjedočila u građanskom postupku koji je pokrenuo Terry Sanderson (76), koji je tužio glumicu za 300.000 dolara (278.607 eura) zbog incidenta u Deer Valleyju 2016. godine.

Sanderson  kaže da je ostao s nekoliko slomljenih rebara i teškim potresom mozga, kao i psihičkim i fizičkim ozljedama nakon što se Paltrow zabila u njega, skijajući na padinama. Paltrow je podgla protutužbu  za simboličnu cifru od 1 dolara, tvrdeći da se Sanderson sudario s njom.

- Skijala sam i dvije skije su došle između mojih, što mi je raširilo noge, a zatim se neko tijelo priljubilo uz moje i čula sam veoma čudan zvuk stenjanja 

Opisujući sebe kao "srednju" skijašicu koja je upoznata s pravilima skijanja, Paltrow je zanijekala da se "rizično ponašala" na padinama i više puta ponovila da joj je Sanderson skijao s leđa.

Oskarovka je svjedočila četvrtog dana suđenja, nakon što je dolazila na sud svaki dan od utorka. 

- Prvo sam bila zbunjena i nisam točno znala što se događa. Jako je čudna stvar koja se događa na skijaškoj stazi. Smrznula sam se i rekla bih da sam se jako uzrujala par sekundi kasnije. Mislila sam - je li ovo praktična šala? Radi li netko nešto perverzno?... Moj um je išao vrlo brzo i pokušavao utvrditi što se događa - rekla je Paltrow.

Ona je u pitanje dovela prijašnje svjedočanstvo Craiga Ramona, Sandersonovog prijatelja, koji je rekao da je čuo vrisak prije no što je vidio da se Paltrow sudarila s umirovljenim oftalmologom.

Glumica je porekla optužbu, tvrdeći da je Ramon bio udaljen 12 metara i da nije bio u stanju razaznati tko je kriv, a porekla je i Sandersonove tvrdnje da je napustila mjesto nesreće, odbivši podijeliti osobne podatke s drugom stranom nakon nesreće.

Kasnije, tijekom unakrsnog ispitivanja svog odvjetnika Stephena Owensa, Paltrow je rekla da joj je jako žao gospodina Sandersona.

- Čini se da je imao vrlo težak život, ali nisam ja skrivila nesreću pa ne mogu biti kriva za ono što mu se kasnije dogodilo - rekla je glumica. Sanderson će svjedočiti sljedeći tjedan.

Sanderson je ranije rekao da je čekao gotovo tri godine da podnese tužbu jer nije mogao normalno funkcionirati zbog potresa mozga, a imao je i problema s odvjetnicima. Paltrow je kasnije podnijela protutužbu, navodeći da ju je Sanderson udario. Od njega traži simbličnu odštetu od jednog dolara, te je rekla kako tužitelj želi iskoristiti njenu slavu i novac. 

Kazala je kako je bila potresena sudarom, te da je tog dana prestala skijati sa svojom obitelji. Dodala je da joj se Sanderson ispričao i rekao da je dobro.

VIDEO: Dirljiv trenutak na dodjeli Ruže: Održana izvedba u čast Akiju Rahimovskom i Massimu

 

Ključne riječi

Komentara 3

PO
poluvodič
15:59 25.03.2023.

76 godina + doktor i ide tužiti glumicu radi sudara na skijanju... Da se sudario s Mujom iz Tuzle, ne bi nikad znali za ovaj slučaj

ST
Startrack
15:28 25.03.2023.

Samo pokusaj pljacke glumice jer ima neke novce.

Avatar Babakata
Babakata
12:09 26.03.2023.

Ako je 70 i skija palac gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije