Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uznemirila pratitelje

Glumica pokazala na koji način jede pizzu pa naišla na lavinu kritika: 'Život je prekratak. Samo ju pojedi!'

Foto: Kolaž/TikTok/Instagram
1/11
01.10.2022.
u 23:00

U videu glumica Drew Barrymore (47) vilicom skida nadjev s pizze te ga odlaže na tanjur. Tijesto bez nadjeva stavlja sa strane, a potom nadjev miješa sa salatom i na taj način uživa u ''zdravo nezdravom jelu''.

Glumica Drew Barrymore (47) na svom je TikTok profilu podijelila način na koji jede pizzu.Video je u kratkom roku pregledao preko 2.3 milijuna ljudi, a izazvao je lavinu negativnih komentara. Svatko ima svoj način no ovaj koji je pokazala glumica svakako je ''inovativan''.

U videu glumica vilicom skida nadjev s pizze te ga odlaže na tanjur. Tijesto bez nadjeva stavlja sa strane, a potom nadjev miješa sa salatom i na taj način uživa u ''zdravo nezdravom jelu''.

@drewbarrymore

Wait for it…🍕🥗

♬ original sound - Drew Barrymore

- Sigurna sam da će ljudi reći: 'Kako se usuđuješ učiniti ovo pizzi', shvaćam, i sama se osjećam krivom zbog toga. Ali ja samo uzmem gornji dio pizze i malo salate, koja u osnovi ima iste nadjeve kao i pizza, a zatim napravim pizza salatu – rekla je glumica koja na kraju videozapisa ipak uzela komad pizze te zagrizla onako kako se inače jede, no objava je izazvala lavinu komentara uznemirenih pratitelja.

"Život je prekratak, jednostavno pojedi pizzu", "Kako se usuđuješ to učiniti pizzi?" "Drew, podnosim tužbu u ime pizze", samo je dio komentara.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cera
Cera
07:04 02.10.2022.

i mi ovdje kad pomiješamo sve stavimo u napoj za svinje.

AB
allain.biger
02:06 02.10.2022.

Kad bi znali kako je to losa pizza i vi bi vadili sastojke. Nije to fina pizza iz Italije nego Americka katasrofa od pizze. Ja sam ju probao pa znam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije