Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan oblik

Glumica pokazala krušku i fotkom podijelila internet: Vidite li vi što i ona?

Gillian Anderson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
28.10.2021.
u 10:22

Gillian je objavila fotografiju kruške koja je imala pomalo neobičan oblik koji podsjeća na muški spolni organ.

Glumica Gillian Anderson (52) poznata je po svojoj fantastičnoj ulozi britanske ministrice Margaret Thatcher u Netflixovom hitu "Kruna". Američka glumica svoj smisao za humor vrlo često ističe pa je tako na Twitteru objavila fotografiju koja je nasmijala obožavatelje.

Naime, Gillian je objavila fotografiju kruške koja je imala pomalo neobičan oblik koji podsjeća na muški spolni organ.

"Pearfect", napisala je glumica spajajući dvije engleske riječi, onu za krušku i riječ savršeno. Uz to je dodala i hashtag "penis dana". 

"Znači vidjela si je... i kupila!", "Nemam riječi", "To je kruška??", "Uživaj", "Gillian, stvarno?" pisali su joj obožavatelji sarkastično. I dok su neki oduševljeni šalom, neki na slici ne primjećuju veliku sličnost, barem ne toliko da im bude smiješno. 

Inače, Gillian Anderson je ovo ljeto također došla pod povećalo javnosti kada je na svojem Instagram profilu otkrila da ne želi više nositi grudnjake. U liveu koji je organizirala na ovoj društvenoj mreži objasnila je svoju odluku. Istaknula je da je lijena, ali da ga jednostavno više ne nosi.

"Ne mogu. Žao mi je, ali ne mogu", kazala je glumica te dodala da je nije briga ako joj grudi padnu ispod pupka. "Ne nosim grudnjak, jednostavno je previše neugodno", zaključila je Anderson. Njezina odluka izazivala je brojne pozitivne reakcije kod drugih žena.

VIDEO>>Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZB
Zoki-Bijela
12:17 28.10.2021.

Ima pamet kao Penelopea

DU
Deleted user
10:55 28.10.2021.

Abate Fetel - vrlo ukusna kruška.

Avatar Nlnja
Nlnja
10:31 28.10.2021.

Što je babi milo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije