Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda hit serije

Glumica o borbi s bolesti: Najveći strah mi je bio da neću imati djecu

Foto: Profimedia
1/3
31.10.2018.
u 20:30

Cobie Smulders glumica koju kao Robin gledamo u seriji "Kako sam upoznao vašu majku" otvoreno govori o svojoj borbi s rakom jajnika jer želi pomoći ženama koje prolaze isto što je i ona prolazila prije deset godina.

Glumica Cobie Smulders, gledatelji najpoznatija po ulozi Robin u hit humorističnoj seriji "Kako sam upoznao vašu majku", deset godina nakon što je dobila borbu s opakom bolesti odlučila je otvoreno pričati o teškom razdoblju kroz koje je prošla.

Kanadskoj glumici je u 25. godini dijagnosticiran rak jajnika i o svojoj bolesti javno govori kako bi pomogla svim ženama koje prolaze kroz ono što je ona prolazila prije 10 godina, piše Daily Mail. 

- Najveći strah mi je bio da neću moći imati djecu. Oduvijek sam voljela djecu i silno sam željela biti majka i bilo mi je jako teško kad
sam saznala za dijagnozu  - ispričala je glumica.

Operacijom joj je odstranjena trećina jajnika i unatoč tome Cobie je ostvarila svoj san  i postala mama. U braku sa suprugom Taranom Killamom dobila je dvije kćeri, Shaelyn kojoj je sada devet godina i Joelle koja ima tri godine.

Kolegama sa seta nije govorila o svojoj bolesti, znali su samo njeni bližnji, a javno je o tome prvi put progovorila prije tri godine kad je rodila drugu kćer.

- Ovo tijelo je pobijedilo rak, rodilo dvoje djece i nakon toga kilometrima trčalo uz Toma Cruisea. To je magija – kaže glumica. 

Komentara 1

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:44 01.11.2018.

tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije