Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona je na putu

Ljubavni trokut: Sportaš prevario jednu od najljepših manekenki

Foto: Profimedia
1/8
31.10.2018.
u 12:48

Igrač američkog nogometa Danny Amendola ljubovao je na plaži s brinetom Biancom, dok je njegova djevojka, bivša Miss Universe, Olivia Culpo, bila na službenom putu.

Olivia Culpo, bivša Miss Universe i jedna od najljepših manekenki današnjice u vezi je igračem američkog nogometa Dannyjem Amendolom ili je barem bila u vezi s njim do objave paparazzo fotografija na kojoj Danny uživa u društvu zgodne brinete za koju strani mediji pišu da se zove Bianca. 

Dok je Danny s Biancom izmjenjivao nježnosti na plaži u Miamiju, Olivia je bila na putu za Australiju gdje ju je čekalo snimanje za Sport  Illustrated.

Danny i Bianca nježno su se grlili, zajedno kupali i uživali, a samo prije tjedan dana slične fotografije s Dannyjem na Instagramu je objavljivala Olivia i to fotografije snimljene su na istoj plaži.

Tada se činilo da par nema nikakvih problema. Međutim, čim je Olivia otišla na poslovni put, Danny je počeo ljubovati s drugom.

Par je i prije imao problema i prekidali su i prije, no možda ovaj put razlaz bude i konačan. 

Komentara 6

Avatar @proma-trač
@proma-trač
13:39 31.10.2018.

Moja baba Manda dobila novi slušni aparat.

SE
Seprtlja
15:40 31.10.2018.

Susjed kupio danas zimske gume,s felgama. A sav stariji ženski rod iz ulice ganja cvijeće za groblje

Avatar JustinCase69
JustinCase69
16:18 31.10.2018.

Navodno kiša pada za vikend..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije