Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje

Glumica ne prestaje s napadima na supruga i njegovu djevojku nakon raspada braka: Rasplakala si mi dijete,ku***

Foto: Profimedia
1/8
17.11.2021.
u 18:53

Alice Evans ne prestaje s napadima usmjerenima prema bivšem suprugu Ioanu Gruffuddu i konstantno 'blati' njegovu novu djevojku na instagramu, ali i na twitteru - javno i bez zadrške.

Britanska glumica Alice Evans (50) trenutno je u fokusu javnosti zbog razvoda s dvije godine mlađim glumcem Ioanom Gruffuddom. Njihov razlaz poprilično je turbulentan, a 'prljavi veš' glumica je počela iznositi i na društvenim mrežama i to nakon što je njezin bivši ponosno pozirao s novom djevojkom Biancom Wallace (29)

Alice ne prestaje s napadima usmjerenima prema bivšem suprugu i konstantno 'blati' njegovu novu djevojku na instagramu, ali i na twitteru - javno i bez zadrške. 

Foto: Profimedia

- Hej, Bianca Mae Wallace, kradljivice mog muža, osobo koja mi je uništila život koji sam toliko dugo gradila, osobo koja si rasplakala moje dijete i koju nikada neću zaboraviti. Uglavnom, netko me večeras upozorio da svaki put kad objavim neku svoju relativno slatku fotografiju, u roku od 19 minuta pojavi se neki trol koji se pretvara da je na 'Biancinoj strani'. Iako, ne razumijem kako bi netko mogao biti na strani takve ku*** koja odvaja oca od njegovih dviju kćeri koje ga obožavaju, osim ako ta osoba nije u potpunosti lišena ljudske empatije. Sretno, Ioane. I oh, razmišljala sam da stavim Biancinu sliku pokraj jedne od mojih (nakon svih onih tvojih komentara - imaš 50 godina! Odustani! Tako si debela!), ali nisam. Jer to nije moj način. Kako ti se ovo sviđa? - napsiala je glumica koja je nedavno bila i gošća u emisji 'Lorraine' gdje je iznijela potresne detalje o kraju braka te je jedva susprezala suze kazavši kako jednostavno nije ni predosjećala da bi se nešto takvo moglo dogoditi.  

 

Njen suprug Ioan s druge strane, nije aktivan na društvenim mrežama i ne oglašava se u medijima osim neke rijetke izjave. Ipak, s pratiteljima je podijelio da ima novu djevojku te joj je posvetio dirljivu objavu. 

- Hvala ti što si mi vratila osmjeh na lice - napisao je uz zajedničku fotografiju Ioan na svom Instagramu i razbjesnio Alice koja je krenula u napad putem društvenih mreža.   - Ispada da je moj suprug nakon što mi je dvije godine govorio da sam loša osoba i nisam uzbudljiva i da više ne želi seks sa mnom te da hoće biti na setu u inozemstvu...bio tri godine u vezi nama svima iza leđa. Sretno, Bianca - napisala je glumica i otkrila da ju je Ioan varao s njezinom prijateljicom. 

- Znam da puno vas misli da se sramotim raspravljajući javno o tome, no shvatite koliko mi je to pomoglo, svi vi s tim nevjerojatnim mislima. Pokušat ću se držati podalje. Osim ako me nešto gore ne pogodi! -  dodala Evans koja je napravila i 'predstavu' ispred svoje kuće u Londonu. Naime, nakon što su paparazzi stigli pred njezin dom Alice je izašla kako bi dočekala prijateljicu, a potom je vidno uzrujana pokazivala svoju ruku bez vjenčanog prstena. 

Podsjetimo, glumica Alice Evans na Twitteru je otkrila da je njezin suprug, glumac Ioan Gruffudd s kojim je bila 20 godina u ljubavnoj vezi, od kojih su 13 proveli u braku, odlučio napustiti svoju obitelj.  'Tužna vijest. Moj voljeni suprug/srodna duša, najavio je da više ne želi biti dio naše obitelji.' stajalo je u objavi koju je Evans naknadno obrisala. Dodala je da su ona i njihove kćeri jako zbunjene, te da nije dobila nikakav razlog osim što je rekao da ju više ne voli.  Iako je Tweet obrisala, u njezinoj kratkoj opisu profila na Instagramu i Twitteru još uvijek stoji da je Gruffuddova žena.  Glumac nije komentirao ono što je supruga napisala.  Par se upoznao za vrijeme snimanja filma 102 Dalmatinca, a Iona je priznao da mu je glumica dala ultimatum zbog čega su se 2007. vjenčali.  Imaju dvije kćeri, 11-godišnju Ellu Betsi i sedmogodišnju Elsi Marigold. Obje su dobili uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje. Glumica je kazala kako su kasno počeli graditi obitelj zato što su im karijere tada bile važnije - u jednom intervjuu u kojem je opisala koliko je njezin put do majčinstva bio skup i težak, jer nisu mogli dobiti bebu prirodnim putem. I s medicinski potpomognutom oplodnjom, koja je tada koštala oko 60 tisuća kuna imala je samo 20 posto šanse da ostane trudna, srećom, na kraju joj je uspjelo. 

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije