Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Maja Šuput raznježila pratitelje novom fotografijom sina Blooma: 'Ne znam kako je vrijeme proletjelo'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/10
17.11.2021.
u 18:00

"Ova buhtlica je za pojesti, koliko je sladak", "Slatkiš mali", "Šećerić", "Okice plave najslađe", Dok se okreneš bit će momak, sve tako brzo prođe, uživaj dok je malen", samo su neki od komentara pokraj fotografije koja je u samo nekoliko sati skupila više od 16 tisuća lajkova

Pjevačica Maja Šuput objavila je na Instagramu kako je njen sin Bloom napunio osam mjeseci, a pratitelje je počastila njegovom novom fotografijom.

- Ne znam kako je vrijeme proletjelo, imam osjećaj da sam jučer rodila, a danas buhtlica ima već 8 mjeseci - napisala je Maja pokraj fotografije koju možete vidjeti OVDJE.

Među prvima joj se u komentarima javio njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić koji je zalijepio tri srca, a slično su reagirali i mnogi drugi Majini pratitelji.

"Ova buhtlica je za pojesti, koliko je sladak", "Slatkiš mali", "Šećerić", "Okice plave najslađe", Dok se okreneš bit će momak, sve tako brzo prođe, uživaj dok je malen", samo su neki od komentara pokraj fotografije koja je u samo nekoliko sati skupila više od 16 tisuća lajkova. 

Šuput inače ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni Bloom na pravom je putu da postane modna ikona.

- Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas - rekla nam je Maja nedugo nakon što je u ožujku rodila sina.

Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar R & I
R & I
18:10 17.11.2021.

Ova ne živi više u atmosferi, već u hipoaferi.... Nek' tam i ostane da je više ne gledamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije