Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duet na vidiku

Glumica Nataša Janjić uspješno zaplivala i glazbenim vodama

janjić
09.02.2010.
u 19:30

U suradnji s Blažom Andračićem, glazbenikom iz Zaprešića, kojega je upoznala na snimanju filma “Kenjac” bivšeg dečka Antonija Nuića, snimila je singl “Probudi me (Fašnik)”.

Nakon što je briljirala glavnom ženskom ulogom u filmu “Sveti Georgije ubiva aždahu”, splitska glumica Nataša Janjić upustila se i u glazbene vode. U suradnji s Blažom Andračićem, glazbenikom iz Zaprešića, kojeg je upoznala na snimanju filma “Kenjac” bivšeg dečka Antonija Nuića, snimila je singl “Probudi me (Fašnik)”. U pjesmi autora Marija Jurčića Nataša samo recitira stihove, no doznajemo da je u pripremi i nova pjesma na kojoj će 28-godišnja glumica i zapjevati.

– Već smo se dogovorili da ćemo uskoro snimiti duet radnog naziva “Ako usniješ me noćas” – rekao je Andračić.

Odvažnu splitsku glumicu sa zagrebačkim radnim stažem uskoro ćemo moći vidjeti u vrlo intrigantnom izdanju.

Naime, Nataša u novome povijesnom spektaklu srbijanskoga redatelja Srđana Dragojevića “Sveti Georgije ubiva Aždahu” ima glavnu žensku ulogu koja joj je "priuštila" prvo skidanje na filmu. Glumici se toliko svidio scenarij i vrhunska filmska ekipa da joj nije nimalo smetalo kad je morala snimati kao od majke rođena na kiši i vrlo niskim temperaturama.

Ključne riječi

Komentara 1

OV
over
22:49 09.02.2010.

cini se da bi ovaj T(u)P(an) radje pisao o nekom pornicu negoli o cinjenici da cura recitira/pjeva, sto li vec...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije