Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna vijest

Glumica Lana Gojak Bajt (37) iščekuje svoje prvo dijete: 'Avantura počinje'

Foto: Instagram
1/11
02.03.2021.
u 19:00

Pozirala je u pripijenoj majici i pokazala trudnički trbuščić, a čestitke u komentarima su se samo nizale.

Glumica Lana Gojak Bajt (37) sa svojim pratiteljima na Instagramu otkrila je da sa suprugom Sinišom Bajtom čeka svoje prvo dijete.

- U sretnom iščekivanju najvažnije uloge života! Avantura počinje - napisala je na Instagramu glumica. 

Pozirala je u pripijenoj majici i pokazala trudnički trbuščić, a čestitke u komentarima su se samo nizale. Javile su joj se čak i  kolegice Katarina Baban, Bojana Gregorić Vejzović i Jelena Veljača.

Foto: reuters

Lana i Bojan vjenčali su se u Trstu u Italiji prije dvije godine, a upoznali su se prije čak 11 godina. Lana, koju publika najviše pamti iz serije 'Ne daj se, Nina', hrvatske verzije 'Ružne Betty', trudna je nešto više od četiri mjeseca. 

Foto: reuters

- Gotovo sam na pola puta. Za trudnoću smo doznali dva dana nakon mog rođendana pa sam dobila zaista prekrasan rođendanski dar. Bili smo jako sretni i uzbuđeni, jedva smo dočekali obaviti prve preglede da možemo podijeliti vijest s našim obiteljima. Znamo spol naše bebice, ali tu smo najslađu tajnu odlučili zasad zadržati za sebe - ispričala je Lana za Story. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije