Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa

Glumica koju smo gledali u 'Larinom izboru' objavila fotku u kupaćem: Dome, slatki dome

Foto: instagram
1/8
10.09.2023.
u 18:55

Marija Karan već duže vrijeme živi u Los Angelesu gdje se preselila iz Beograda s ciljem da ostvari glumačku karijeru u Americi

Glumica Marija Karan već  nekoliko godina živi i radi u Los Angelesu gdje gotovo tijekom cijele godine može vrijeme provoditi uz bazen i uživati u toplom vremenu, a sudeći po njezinim objavama na Instagramu tu mogućnost koristi kad god je to moguće. Nedavno je tako objavila fotografiju na kojoj uz bazen, u kupaćem kostimu uči tekst za novi projekt.  

- Dome, slatki dome! Pamtim tekst - napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu, a obožavatelji su pohvalili njezinu liniju. Iz Beograda se preselila u Los Angeles sa željom da tamo izgradi karijeru i ondje je upoznala i bivšeg supruga Joela Lubina, poznatog holivudskog producenta koji je zastupao neke od najvećih holivudskih zvijezda. Među njima su Tom Cruise, Colin Farrell, Jennifer Aniston, Ashton Kutcher te brojni drugi. Par se vjenčao u Beogradu 2014. godine i dobili su sina, a prije tri godine su podnijeli papire za razvod.

VEZANI ČLANCI

 

O svom privatnom životu i braku u javnosti Marija nije voljela pričati. Ipak nakon razvoda jedan događaj iz njezinog života punio je medijske stupce u susjednoj Srbiji. Pisalo se o njezinoj burnoj vezi s tadašnjim dečkom Vladanom Balbanom koji joj je nakon jedne žustre svađe opalio i šamar. Pisalo se tada kako su uživali u večeri u jednom restoranu te je, navodno došlo do verbalnog sukoba između Marije i Vladana te je navodno Vladan glumicu udario po licu. Glumicu je na to uzela vatrogasni aparat i Vladanu je razbila staklo na automobilu, a nakon toga su svađu nastavili. Prema pisanjima srpskih medija Mariju je nakon toga hitna pomoć odvela u bolnicu gdje je utvrđeno kako ima lakše tjelesne ozljede. Odvjetnik glumice je u svojoj izjavi negirao bilo kakvo nasilje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

"Suočeni s činjenicom da je nešto što se dogodilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumijevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo obiteljskog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj način obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbjegle senzacionalne vijesti koje nisu temeljene na istini i na onome što se dogodilo", izjavio je tada odvjetnik Milan Kundačina za Kurir.

VIDEO Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom, bio sam dezorijentiran u jednoj emisiji

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:17 10.09.2023.

Na ležalju u kupaćem i štiklama, prestrašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije