Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKADAŠNJI SEKS-SIMBOL

Glumica kojoj su se svi divili zbog ljepote danas šokira svojim izgledom

Foto: profimedia
1/6
01.07.2021.
u 13:58

Glumica Heather Locklear rijetko se pojavljuje u javnosti, a njezini obožavatelji teško je prepoznaju i kad je sretnu na ulicama Los Angelesa jer se sasvim promijenila.

Heather Locklear šokira svojim izgledom. Nekadašnji seks-simbol, lijepa glumica s godinama je promijenila svoju figuru, a i lice joj je od silnih estetskih operacija postalo izobličeno i natečeno. Glumica se podvrgnula nekim preinakama na licu, što se može vidjeti u usporedbi s prijašnjim fotografijama. Jasno je vidljivo da je operirala nos i jagodice, ali i da je pretjerala s ubrizgavanjem nekih supstancija u lice. Locklear izlazi često i bez šminke, tako da su sve ove posljedice još vidljivije, a nju je još teže prepoznati. Osim promjena u licu, plavooka glumica danas ima i znatno bujniju figuru, a najviše se to ističe u području struka. Glumica plave kose zadnji je put snimljena u Los Angelesu na benzinskoj postaji dok je svoj crni Porsche punila gorivom, a nakon toga je otišla u kupnju organske hrane. Tada se pojavila u crnoj kombinaciji, a ni crna odjeća nije joj pomogla sakriti ove promjene

Podsjetimo, Locklear je posljednjih nekoliko godina medijske rubrike punila svojim problemima s alkoholom. Kako tvrdi, njezin zaručnik i ljubav iz srednje škole Chris Heisser i kći Ava najveća su joj podrška u borbi s ovisnošću. Imala je problema i s nasiljem koje je prouzročeno alkoholom, a 2018. zaručnici su se potukli te je pozvana i policija. Glumica je prijetila i policajcima te tvrdila da će ih napasti oružjem koje drži u kući, no brzo je utvrđeno da ono ne postoji. Pijana je napala i gušila i svoju majku, a pod utjecajem alkohola je i vozila, zbog čega je privedena. Osim alkohola, neki sumnjaju da je uživala i opijate.

Najpoznatija je po ulozi Sammy Jo Carrington u planetarno poznatoj sapunici Dinastija koja se emitirala u 80-ima. Njezini privatni problemi odrazili su se i na uspjeh na poslu, pa se tako u posljednjem desetljeću pojavila samo u nekim epizodnim ulogama serija i u filmovima B produkcije. Nekad je bila jedna od najplaćenijih glumica i modela, pa je tako stekla bogatstvo koje se procjenjuje na više od 157 milijuna kuna. 

Inače, glumica iza sebe ima dva braka: s bubnjarom Tommyjem Leejem koji je trajao sedam godina i gitaristom Richom Samborom koji je trajao 13 godina, tijekom kojih je par dobio i kćer na koju je glumica izrazito ponosna, što se može vidjeti po njezinu Instagramu. Također, bila je zaručena 2011. godine za glumca Jacka Wagnera, a s trenutačnim zaručnikom Heisserom pokušava organizirati vjenčanje, što otežavaju epidemiološke mjere. Dodajmo još i da se par izjasnio da želi malo i intimno vjenčanje, samo u krugu najmilijih.

VIDEO Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
14:52 01.07.2021.

A mozda je razlog kaj ima 60 godina? Uz probleme s figurom koje je oduvijek imala?

Avatar babinjak1984
babinjak1984
16:08 01.07.2021.

Ana Rucner i Vlado Kalember u fotogaleriji o njoj??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije