Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljuta pjevačica

Britney se obrušila na fotografe, nije štedjela riječi: 'Bezobrazni ste i zlobni! J***** se'

Foto: Profimedia
1/7
01.07.2021.
u 11:04

Ljuta pjevačica odlučila je stati na kraj 'bezobraznim i zlobnim' fotografima kojima se obratila video porukom na svom Instagramu.

Britney Spears proteklih dana ponovno je dospjela u fokus javnosti. Nakon potresnog svjedočenja na sudu tijekom kojeg je govorila o skrbništvu koje nad njom ima otac Jamie pjevačica se uputila na odmor sa dečkom Samom Asgharijem.  Par trenutno odmara na Havajima, a njihovo pojavljivanje izaziva pozornost Paparazza koji ih fotografiraju na svakom koraku. 

Ljuta pjevačica odlučila je stati na kraj 'bezobraznim i zlobnim' fotografima kojima se obratila video porukom na svom Instagramu. 

"Ovdje nam je prilično ludo. Međutim, paparazzi znaju gdje sam i stvarno mi to nije zabavno. Bilo mi je prilično teško ići negdje jer se ova lica uvijek pojavljuju kako bi me fotografirala. Ali ne samo to... Iskrivljuju moje tijelo i sprdaju se s fotografijom. To je sramotno. Znam da moje tijelo nije savršeno, ali definitivno ne izgledam kako me prikazuju. To je bezobrazno i zlobno, pa vas ljubazno molim 'je**** se i odj*****"", poručila je pjevačica koja je na sudu zatražila prekid skrbništva koje nad njom ima svoj otac. 

"Samo želim svoj život natrag, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopće nema smisla... Gotova sam. Želim tužiti svoju obitelj, da budem potpuno iskrena", rekla je Britney koja je prvi put javno progovorila o situaciji sa skrbništvom koju nad njom ima menadžment, njezin otac Jamie, a čini se, i cijela obitelj Spears.

Jedna od izjava koja je mnoge pogodila je da je Britney zbog skrbništva prisiljena imati spiralu, koju ne smije izvaditi bez njihovog odobrenja i ne smije imati djecu iako to žarko želi, kao i brak.  - Želim se udati i roditi dijete. Želim izvaditi spiralu, ali mi skrbnici to ne dozvoljavaju jer ne žele da imam bebu.  Naime, Britney je u početku iskaza kazala kako želi da se prekine odredba o skrbništvu. Dodala je i da se boji ljudi i ne vjeruje im. Naglasila je da je trenutačno mora ići na terapiju kod psihijatra u Westlake i da svi to znaju, te da su je paparazzi snimili kako plačući izlazi iz ordinacije.  - Skrbništvo ne funkcionira od početka. Nema smisla. Plaćam ljude da bi me kontrolirali. Radim od svoje 17. godine i ovo je zlostavljanje. Ne osjećam se kao da mogu živjeti svoj život - kazala je Britney.  Otkrila je i da misli da bi trebala biti u mogućnosti tužiti svoje skrbnike koji joj prijete da ako ne učini točno što oni kažu, ne žele joj isplatiti novac i ne dozvoljavaju joj da ode na odmor.  - Ne želim raditi za ljude koje plaćam. Čak i ako sam bolesna moram ići kod psihijatra tri puta tjedno. Želim da se to reducira na samo jedan put - kazala je.  Kako se moglo čuti u njezinu glasu, pjevačica je bila iskreno uzrujana i ljuta što je i priznala. Tražila je odmor od rezidencije u Las Vegasu no nisu joj dozvolili. - Čak ni mog psihijatra nije briga za mene. Kada sam rekla da ne želim više raditi u Vegasu, rekao je da sam teška osoba i stavio me na nove lijekove i prepisao mi Lithium, zbog kojeg sam se konstantno osjećala kao da sam pijana. Nikoga nije bilo briga, a ponajviše mog oca. 

Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL

- Kontrola koju je on imao nad nekim tko je tako moćan kao ja - njemu se to svidjelo. Svidjelo mu se povrijediti kći i imati kontrolu nad njom. Kada sam išla u Vegas radila sam sedam dana u tjednu, bez odmora. Jedina slična stvar ovome koja postoji u Kaliforniji je seks trafficking. Tjerati nekoga da radi protiv svoje volje, ne dozvoljavati im da imaju kreditnu karticu, novac, putovnicu, telefon i smjestiti ih u kuću s ljudima s kojima rade. Mislim, svi su živjeli sa mnom, medicinske sestre, zaštitari. Svaki dan su me gledali kako se presvlačim. Nisam imala nikakvu privatnost, čak ni vrata na svojoj sobi. Tjedno sam morala dati osam epruveta krvi -  kazala je Spears. Rekla je kako njezina obitelj nije poduzela ništa da je zaštiti. Poslali su je u malu kućicu na Beverly Hillsu jednom na odvikavanje i to platili 60.000 dolara. Pokušavali su je povrijediti i njezinom tati je to bilo drago.  Kazala je kako ranije nije htjela o ovome govoriti javno, niti davati intervjue jer je mislila da će joj se cijeli svijet rugati i da joj nitko neće vjerovati.  - Mislila sam da će svi reći: 'Gledaj ovu Britney ima novac i sve na svijetu i sad tu nešto izmišlja'. Pjevačica je rekla kako je bila prisiljena lagati obožavateljima na Instagramu da je sve u redu, a zapravo je bila depresivna, tužna i osjećala se kao da je sama na svijetu, te stalno plakala.  Nakon što su informacije o suđenju došle u javnost, mnogi poznati su joj pružili podršku na društvenim mrežama, među prvima pjevačica Mariah Carey. Najsretniji zbog toga što Britney prvi put javno govori su fanovi koji su pokrenuli pokret #FreeBritney, koje je njezin otac Jamie nazvao teoretičarima zavjere, no godinama su govorili da je situacija upravo onakva kakvu je Britney opisala na sudu.  Njezin otac preko odvjetnika je samo kratko poručio da jako voli svoju kćer i da mu nedostaje.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije