Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Glumica koja se bori za život s rakom u 4. stadiju uznemirila obožavatelje objavom: Jeste li ikada ovo osjetili?

Foto: Instagram
1/9
04.09.2021.
u 12:10

Shannen se od tada redovito javlja obožavateljima na društvenim medijima i dijeli objave o svom stanju. No već neko vrijeme ne želi davati informacije o svojem zdravlju, a jedna objava posebno je uznemirila pratitelje.

Glumica Shannen Doherty, koju šira javnost najviše pamti po seriji "Beverly Hills, 90210", početkom prošle godine javnosti je otkrila kako joj se vratio rak dojke te da je trenutačno u četvrtom stadiju. Shannen se od tada redovito javlja obožavateljima na društvenim medijima i dijeli objave o svom stanju. No već neko vrijeme ne želi davati informacije o svojem zdravlju, a jedna objava posebno je uznemirila pratitelje. 

"Jeste li ikada osjetili da imate toliko toga za reći, a znate da nećete moći?" napisala je glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

 

"Ostani jaka", "Volimo te", "Sve ćeš pobijediti", "Samo nastavi, dan po dan", pisali su joj pratitelji koji su bili zabrinuti zboag glumičine objave.

Podsjetimo, Shannen je već ranije otvoreno govorila o borbi s ovom bolesti. Od 2017. njezin rak je bio u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj kemoterapiji. 

– Pokušavam cijeniti male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo – odgovorila je Doherty na pitanje kako se osjeća s teškom dijagnozom: – Malene stvari za mene su velike. Mi u sebi imamo jedno vrelo i na nama je da kopamo duboko kako bismo smogli snage da se suočimo s lošim stranama života. Rekla je kako je, nakon što je doznala da je bolest uznapredovala, počela preispitivati svoju karmu.   

– Razmišljala sam o tome imam li dobru karmu ili lošu, počela sam raditi liste loših stvari koje sam učinila u životu i kako sam se ophodila s ljudima – priznala je. Otkrila je i da već ima planove napisati pisma i snimiti videoporuke najmilijima koje bi im ostale nakon njezine smrti. 

VIDEO Omiljena sramežljiva princeza bila je prava ikona stila

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije