Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspričala se

Hana Rodić odgovorila na škakljiva pitanja pratitelja: "Uložila sam u sebe preko 50.000 kuna"

Foto: Instagram
1/6
04.09.2021.
u 10:30

Hana Rodić (23) na svojem Instagram profilu često odgovara na pitanja obožavatelja koje najčešće zanima njezin ljubavni status i razlozi prekida s Goranom Jurenecom iz "Gospodin savršeni" s kojim je bila u vezi.

Reality zvijezda i influencerica Hana Rodić (23) na svojem Instagram profilu često odgovara na pitanja obožavatelja koje najčešće zanima njezin ljubavni status i razlozi prekida s Goranom Jurenecom iz "Gospodin savršeni" s kojim je bila u vezi, a odgovorila je i na brojna druga škakljiva pitanja.

Među ostalim, pratitelji su primijetili da izgleda bolje nego ikada te da s velikom sigurnošću mogu reći da je ponovno nešto radila na sebi.

- Samo u zadnjih šest mjeseci, uložila sam u sebe oko 50.000 kuna, tako da sam napravila više toga, neću lagati da sam se proljepšala preko noći- odgovorila je Hana, a također je otkrila da je jako zadovoljna svojim izgledom te da više nema što "popraviti".

Foto: Instagram

Pažnju je ukralo i pitanje o njezinom ljubavnom statusu, a odgovor je zainteresirao pratitelje.

-Evo otkrit ću vam tajnu. Imala sam nekog s kim sam se viđala i bilo je slatko i kratko. Tako da sam single... opet - rekla je Hana.

Podsjetimo, reality zvijezda je dok je živjela u Njemačkoj kazala da više nema filere u usnama iako je prije odlaska to često činila, a osim toga je išla i na operaciju grudi u Tursku. Tada je kazala i da je izgubila 10 kg.

– Trebalo mi nekoliko mjeseci, išla sam polako i nisam se pridržavala svega u početku. Kasnije sam ozbiljnije gledala na prehranu, ali sada me ova karantena malo zeznula – kazala je Hana koja je prošle godine u Turskoj obavila zahvat povećanja grudi.

VIDEO>>Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu' 

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:02 04.09.2021.

Bolje da si to ulozila u Anu Mrak T. Ona bi za taj novac bolje izgledala.

AF
AfganistanskiHrvat
10:43 04.09.2021.

23??????????? Izgledaš kao da imaš 40.

VO
Volimrukomet
11:14 04.09.2021.

Nisi ulozila gdje si trebalo, a to I je problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije