Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ksenija Mišina

Glumica iz Matanićeve nove serije još je uvijek u Ukrajini: 'Pobjegla je na zapad, možda dođe i u Hrvatsku'

Foto: Instagram
1/7
10.03.2022.
u 12:05

Velika ukrajinska zvijezda Ksenija Mišina još se uvijek nalazi u ratom pogođenoj Ukrajini, a tu je informaciju potvrdio i redatelj Dalibor Matanić.

Od ovog tjedna na HRT-u je s emitiranjem započela serija 'Šutnja' redatelja Dalibora Matanića u kojoj jednu od glavnih uloga ima i velika ukrajinska zvijezda Ksenija Mišina. Mlada glumica još se uvijek nalazi u ratom pogođenoj Ukrajini, a gostujući na HRT-u Matanić je rekao i kako postoji mogućnost da Ksenija dođe u Hrvatsku.

-Znamo da je Ksenija Mišina, koja ima glavnu ulogu, pobjegla na zapad, ali je još uvijek u Ukrajini i postoji mogućnost da bi ona mogla doći u Hrvatsku. Naime, sad počinje veliki strah za djecu. Kao i kod direktora OTV-a koji je isto morao ići iz Kijeva, protiv svoje volje, ali morao je ići zbog djece, u Lavov, u neku malo mirniju zonu - kazao je Matanić. Dodao je i da traga za još nekim glumcima koji ne mogu pobjeći iz Ukrajine.

- Znam još neke glumce... Sad ih tražim. Oni su na ulici. Vidio sam neke snimke, stalno se nešto šalje preko Twittera i Instagrama. Oni su stalno u nekoj akciji. Ne znam je li ta akcija opasna ili jednostavno daju neku podršku. Ali vidimo da je jedan glumac poginuo jučer, prekjučer, tako da je to teški kaos sad u Ukrajini - rekao je Matanić.

Kriminalistička serija 'Šutnja' o dječjoj prostituciji rađena je prema romanima Drage Hedla s emitiranjem je započela u ponedjeljak, a već je nakon prve epizode zaradila brojne pohvale. Radnja serije odvija se u Osijeku i Kijevu.

Serija "Šutnja" već je prikazana na ukrajinskom streaming servisu i rezultati su odlični, a nakon hrvatske premijere serija će se emitirati i drugdje u Europi.  – HBO Max otkupio je "Šutnju" i emitirat će je početkom travnja. Tada krećemo i u Njemačkoj i u Francuskoj, a u planu su i zemlje Beneluxa. Serija će se prikazati i na nekoliko poznatih festivala – rekao je Nebojša Taraba, jedan od producenata serije u nedavnom intervjuu za Večernji list.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije