Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa kod nas

Glumica iz 'CSI: Miamija' privukla pažnju fotkom s hrvatske plaže, obožavatelji oduševljeni

Foto: Instagram
1/24
22.09.2020.
u 22:00

Za sada je posjetila Hvar, Split, Korčulu i Šipan, a posljednjih dana boravi u Dubrovniku.

Američka glumica Eva LaRue, poznata po ulozi u jednoj od najpoznatijih kriminalističkih serija "CSI: Miami", obožava Hrvatsku pa je ovo ljeto ponovno odlučila odmarati na Jadranu. Za sada je posjetila Hvar, Split, Korčulu i Šipan, a posljednjih dana boravi u Dubrovniku.

Među ostalim, posjetila je s prijateljicom Polikliniku Marin Med, pohvalili su se na FB profilu poliklinike uz fotografiju.

Foto: Daniel Pavlić

Eva je na svom Instagramu objavila i fotke s mora, a jedna s plaže privukla je pažnju javnosti i obožavatelja. Mnogi od njih pisali su hvalospjeve na račun naše obale i zemlje, ali i na račun njezinog mladenačkog izgleda.

Foto: Instagram screenshot

Obožavateljima je prvi put obznanila da se vratila u Hrvatsku kada je prije desetak dana objavila video iz Splita.

Potom je otišla na Hvar odakle je objavila nove videe i pokazala da je odsjela u luksuznom hotelu Palace Elizabeth u centru Hvara, a na videu je pratiteljima snimila pogled na hvarsku rivu, ali i pokazala svoju sobu.

Foto: Instagram screenshot

Eva je jela u poznatom restoranu Gariful, koji privlači brojne svjetske celebrityje, u kojemu je prije samo koji mjesec jeo i Neil Patrick Harris.

Prvi put je u našu zemlju stigla u proljeće 2017. godine, kada je prisustvovala konferenciji o zdravstvenom turizmu u Rovinju. Prošli put kad je bila, prije dvije godine, posjetila je Split, Dubrovnik, Zadar, Korčulu, Hvar, Sipan i Šoltu.

Foto: Dino Stanin/Pixsell

"Hrvatska je službeno moja najdraža destinacija u Europi", tada je govorila.  Tada je srela pjevačicu Severinu Kojić na terasi luksuznog hotela u Malom Lošinju, gdje su pozirale i pile koktele.

Ključne riječi

Komentara 2

RO
roland
23:02 22.09.2020.

Što bi ljudi iz famoznog KLUBA dali da osjete toplinu ovih ljepotica? Ma bili bi sretni i s Cigančicama iz Međimurja, samo da su - nove"

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
22:47 22.09.2020.

Sva sreća pa mi se nije javila, opet bi morao lagat zašto se ne možemo nać :/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije