Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KUPAČICE MOJA'

Glumica ispričala kako je snimala erotsku scenu iz kultnog jugoslavenskog filma

Maratonci trče počasni krug
Foto: Screenshot
1/3
27.08.2020.
u 19:20

- Nije mi bilo neugodno da s Borom snimim tu scenu seksa, naprotiv, napravili smo je s lakoćom! U to vrijeme mnoge moje kolege uveliko su snimale erotske scene u kojima su bili goli i vodili ljubav - kazala je Sablić

Kultni film Slobodana Šijana "Maratonci trče počasni krug" mnogima je jedan od najdražih filmova u kinematografiji bivše zemlje, a punih 38 godina nakon snimanja i dalje pobuđuje zanimanje javnosti u regiji. Jedna od najpoznatijih scena je ona kada Bora Todorović kao Đenka gol snima Kristinu koju je glumila Jelisaveta Seka Sablić. Nakon toga nih dvoje vode ljubav, a u tome ih prekine Đenkin kum Mirko (Bogdan Diklić). Čuvene scene 'Kupačice moja' se u razgovoru za Kurir prisjetila Seka Sablić. 

- Nije mi bilo neugodno da s Borom snimim tu scenu seksa, naprotiv, napravili smo je s lakoćom! U to vrijeme mnoge moje kolege uveliko su snimale erotske scene u kojima su bili goli i vodili ljubav. Radili su to potpuno uvjerljivo, tako da ni nama dvoma uopće nije bilo neugodno da i sami odglumimo tako nešto - kazala je Seka koja je bila prehlađena kad je snimala tu scenu, pa je nakon toga završila u bolnicu. Demantirala je i glasine kako Bora i ona nisu pričali 30 godina, jer se, navodno, Bora previše "zaigrao". 

- Najteže mi je palo kada me je Borin sin Žika pitao je li istina da sam zbog toga bila ljuta na njegovog oca. Odgovorila sam mu da se na Boru nikad nisam naljutila. Naprotiv, nas dvoje smo baš bili bliski. Jedno vrijeme smo se zajedno s Gagom Nikolićem zajedno provodili na brodu na Savi. Normalno je da se tijekom života ljudi u nekom trenutku malo razdvoje i da svako ode na svoju stranu, zbog obitelji, posla ili čega već. To se dogodilo i sa mnom i Borom, ali nikada nismo bili u svađi - kazala je Seka Sablić. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije