Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazi u mirovinu

'Istina je, povlačim se! Nikad se nisam osjećala ugodno kao glumica'

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
1/16
20.11.2014.
u 15:58

Angelina Jolie u lipnju sljedeće godine trebala bi utjeloviti Kleopatru, za koju kaže da je vjerojatno njezina posljednja filmska uloga

Angelina Jolie potvrdila je svoje planove o povlačenju iz svijeta glume.

– Nikad se nisam osjećala ugodno kao glumica. Nikad nisam voljela biti ispred kamere. Nikad nisam mislila da znam režirati, no nadam se da ću uspjeti s tom karijerom jer sam ovako mnogo sretnija – rekla je Jolie u intervjuu za magazin Du Jour promovirajući svoj novi film "Unbroken".

Angelina Jolie u lipnju sljedeće godine trebala bi utjeloviti Kleopatru, za koju kaže da je to vjerojatno njezina posljednja filmska uloga.

Redateljica i glumica Jolie otkrila je da joj je trebalo mnogo vremena da uvjeri Brada Pitta kako je "Unbroken" pravi projekt za nju.

– Draga, taj projekt leži u ladicama predugo – pokušao ju je Brad Pitt odgovoriti od snimanja ratne drame posvećene Louisu Zamperiniju, pilotu koji je tijekom 2. svjetskog rata preživio japansko zatočeništvo.

>>Angelina Jolie odlazi u političarke?

>>Premršava Angelina Jolie ponovno šokirala izgledom

>>Angelina Jolie oduševljava svojom ljepotom pred objektivom Marija Testina

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 3

TR
trpimirprvi
08:45 21.11.2014.

Bravo Angie! Oduvijek sam znao da ova žena ima srca, a ima i pameti. Koliki danas ludo čeznu samo za pet minuta slave, da kamere budu uperene u njih. Za ovakvu odkuku treba imati i mudrosti i snage!

Avatar dmitarX
dmitarX
17:27 20.11.2014.

ko je ova?

Avatar jigaboo
jigaboo
17:15 20.11.2014.

ahahaaa povlaci se zato sto nema uloga vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije