Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od hollywooda do senata

Angelina Jolie odlazi u političarke?

angelina jolie
Foto: Carl Court/Press Association/PIXSELL
1/9
04.11.2014.
u 17:30

Kada radite kao humanitarac, svjesni ste da politiku morate uzeti u obzir, kaže 39-godišnja glumica koja je odjednom otvorena prema poslu političarke

Iako je donedavno tvrdila kako osjeća averziju prema politici, Angelina Jolie sada kaže kako je otvorena za mogućnost da se jednog dana profesionalno bavi politikom.

Glumica, koja je nedavno postala počasna dama Britanskog kraljevstva te UN-ova ambasadorica u kampanji protiv silovanja u ratu, dosad je tvrdila da u bliskoj budućnosti nećemo je vidjeti kako se natječe za neku politički funkciju.

– Nisam sigurna da bi me shvatili dovoljno ozbiljno da mogu napraviti nešto što će imati utjecaj – rekla je u svibnju.

No sada se sve promijenilo, otkrila je u intervjuu za Vanity Fair.

– Kada radite kao humanitarac, svjesni ste da politiku morate uzeti u obzir. Ako doista želite napraviti ekstremnu promjenu, tada imate i odgovornost. Iskreno, ne znam u kojoj sam ulozi korisnija – svjesna sam čime zarađujem za život, a to bi moglo otežati odabir – kaže 39-godišnja Angelina koja je na pitanje znači li to da odlazi u političarke, odgovorila – Otvorena sam za sve opcije.

>>Nisu imali pojma tko je: Angelina posjetila sirijsku siročad

>>Angelina Jolie postala Dama. Odlikovala je kraljica Elizabeta

>>Angelina Jolie rasplakala se u Srebrenici

Foto: Lefteris Pitarakis/Press Association/PIXSELL

Lefteris Pitarakis/Press Association/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar dmitarX
dmitarX
17:59 04.11.2014.

pa naravno, to je taj put; glumica, pa političarka! užas.

KI
kimi
18:41 04.11.2014.

Ako bude političarka kao što je bila rediteljka biće to veliki fijasko. Ma čisto pomodarstvo, baš je zabole za probleme u svetu bitno je samoreklamiranje.

Avatar salaso
salaso
18:36 04.11.2014.

Neki njeni radni kolege , koji su sad u Hrvatskoj uče od nje i guraju njene metode....ali imaju putra na glavi, pa im metode baš i ne uspijevaju.....humanitarac ne smije odabrati stranu...a politika je samo logičan nastavak uspješnog humanitarca, i žene koja kuži gdje je moć i upravljanje strateškim odlukama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije