Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li pretjerala?

Premršava Angelina Jolie ponovno šokirala izgledom

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
1/16
17.11.2014.
u 16:27

Angelina Jolie u Sydneyju je predstavila svoj drugi redateljski uradak, film "Unbroken"

Angelina Jolie ponovno je iznenadila vrlo mršavim izdanjem na premijeri svog drugog redateljskog uratka "Unbroken", koje je predstavila u Sydneyju u ponedjeljak navečer.

Kada se dva dana prije pojavila na dodjeli Hollywood Film Awardsa u Los Angelesu, mnogi su se zabrinuli za lijepu 39-godišnju glumicu koja je pokazala vrlo mršave ruke i tanak struk.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Bilo je to prvo pojavljivanje u javnosti otkako je uplovila u bračnu luku s Bradom Pittom u kolovozu.

U dugoj Guccijevoj haljini, Angelina je s velikim osmijehom pozirala fotografima, dok je pod rukom držao Brad Pitt, s kojim je deset godina i imaju šestoro djece.

Jolie je film snimala šest mjeseci u Australiji te je stoga i premijera filma održana u Sydneyju. "Unbroken" prati put vojnog pilota Louisa Zamperinija, koji je u 2. svjetskom ratu proveo 47 dana na splavi nakon što mu je avion srušen. Zamperini je preminuo ove godine, u srpnju, u dobi od 97 godina.

Film u svjetska kina stiže u siječnju.

>>Angelina Jolie oduševljava svojom ljepotom pred objektivom Marija Testina

>>Angelina Jolie odlazi u političarke?

>>Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali se na intimnoj ceremoniji

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 13

Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:56 17.11.2014.

recite joj da nešto pojede, ovo se više ne može gledati

MX
mxmaxina
21:31 17.11.2014.

Čisto sumnjam da se dobro osjeća a još manje da je zadovoljna,propada naočigled. Što je ta napravila od sebe,katastrofa. Tako to ide... ko s vragom tikve sadi kratko leti a tad počinje pad.

Avatar garry2065
garry2065
18:13 17.11.2014.

odvratno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije