Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon potresa

Glumci svjetski poznate serije uputili su apel: Hrvatska treba vašu pomoć

Foto: Instagram
1/5
05.01.2021.
u 10:30

GLumac Luka Peroš objavio je video u kojem svoje brojne obožavatelje, koje je stekao najviše zahvaljujući seriji "Casa de Papael" poziva da pomognu Petrinji i Sisku, a ubrzo je njegovu poruku prenio i glumac Alvaro Morte.

Poznate osobe u Hrvatskoj, ali i oni koji već godinama rade izvan domovine, angažirali su oko prikupljanja pomoći područjima oko Petrinje i Siska koja su prije tjedan dana teško stradala u potresu. Tako je i zagrebački glumac Luka Peroš, kojem je adresa stanovanja već duže vrijeme u Španjolskoj, pozvao sve da pomognu ljudima koji su ostali bez svojih domova. 

- U mojem bio možete naći link za website gdje se mogu dati donacije za zemljotresom pogođene gradove kao Sisak, Petrinja, Glina i puno drugih. Svaka mala pomoć je dobrodošla,  ti jadni ljudi su ostali bez svega, neki čak bez svojih najmilijih. Pokažite vaše pravo srce! Hvala Vam, ljubav i solidarnost svima vama! - napisao je Luka uz video u kojem moli pomoć, a koji je snimio i na engleskom, španjolskom i njemačkom jeziku.

Luka ima fanove diljem svijeta i to zahvaljujući ulozi u svjetski poznatoj seriji "Casa de Papel" koja prikazuje Netflix. Nakon što se Peroš obratio svima za pomoć njegovu poruku je svojim obožavateljima proslijedio i glumac Alvaro Morte kojeg u seriji gledamo u ulozi. Profesora.  "Hrvatska treba pomoć", napisao je Morte i objavio video Lukinog apela.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije