Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lovkinja iz potjere otkrila

Morana Zibar: Napola sam Glinjanka, ali sam se otuđila. Osjećam se loše iako sam uplatila novac

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/7
05.01.2021.
u 08:39

Morana je objavila status na Twitteru u kojem je otkrila da joj je otac rođeni Glinjanin, ali da se ona otuđila te da je za taj kraj – više ništa ne veže.

Događaje nakon potresa magnitude 6.2 u području Petrinje, Gline i Siska komentirala je i lovkinja iz Potjere Morana Zibar.

Morana je objavila status na Twitteru u kojem je otkrila da joj je otac rođeni Glinjanin, ali da se ona otuđila te da je za taj kraj – više ništa ne veže.

Dodala je i da je uplatila novac i poslala stvari, ali da se i dalje zbog cijele situacije osjeća loše.

Foto: Twitter

"Tata mi je rođeni Glinjanin. Znači, napol sam Glinjanka. Gledam Nedjeljom u 2 i osjećam se k'o metafora države. I ja sam se otuđila, više me ništa ne veže uz taj kraj, nisam bila preko 15 godina. Sad sam poslala stvari, uplatila i ponudila pomoć. Svejedno se loše osjećam. Za razliku od države", napisala je Zibar. 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:30 05.01.2021.

E stvarno si se otuđila. Moj rođak došao iz Argentine da vidi gdje mu se rodio djed i zaplakao kao kiša a ona 50 km od očeve rodne kuće i ne posjeti je više od 15 g.

DU
Deleted user
09:03 05.01.2021.

Lijepo što je uplatila i poslala pomoć. "Otac mi je rođeni Glinjanin" se na hrvatskom kaže "otac mi je iz Gline", "otac mi je Glinjanin", a ove fore s "rođeni" Glinjanin, rođeni brat i sl. nisu dio hrvatskog govora niti književnog jezika. Tako mi rođenja.

Avatar rubinet
rubinet
19:00 05.01.2021.

Dotičnica, lovkinja, zlorabi situaciju za obračun s mrskom joj državom. A ne bi joj trebala biti mrska. Lijepo i lagodno živi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije