Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prerano otišao

Glumci se opraštaju od kolege: Otišao je najbolji. Spustite zavjese

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/4
09.02.2018.
u 12:27

Nataša Janjić, Jelena Veljača, Sementa Rajhard dirljivim porukama oprostile su se od Nebojše Glogovca.

Od legendarnog i talentiranog Nebojše Glogovca, koji je nakon kratke bolesti preminuo jutros, opraštaju se i brojni hrvatski glumci s kojima je surađivao u serijama i filmovima. 

Glogovac je, osim u filmu Rajka Grlića "Ustav Republike Hrvatske", glumio je i u seriji "Stella" i "Kud puklo da puklo".

– Otišao je najveći. Spustite zavjesu. Zbogom Glogi...Ostalo je šutnja... – napisala je na Instagramu Nataša Janjić uz zajedničku fotografiju s Glogovcem.

Jelena Veljača, uz zajedničku fotku s glumcem, napisala je: – Voljet ću te zauvijek!

Glumica Sementa Rajhard na Instagramu se prisjetila svog poznanstva s Glogovcem i uz zajedničku fotografiju, na kojoj je i Bojana Gregorić Vejzović, napisala je: 

– Gloga legendo. Svirali su trubači, a mi njima pjevali "Nesanicu". Rekao si mi: "Halo mala, kako beše ono što studiraš, pravo? Ne, ti si glumica!" Hvala za uspomene. RIP.

1/5

Komentara 55

TH
than
13:07 09.02.2018.

Steta. Za glumca u prakticki najboljim godinama... Rak pluca... Ostavite se ljudi cigareta... Nista dobrog od njih. Iskrena sucut obitelji...

Avatar don pedofilije
don pedofilije
12:36 09.02.2018.

Laka mu zemlja.

GU
General_U
13:23 09.02.2018.

odličan glumac, počivaj u miru božjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije