Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO SOLO

Nataša Janjić prekinula vezu s dubrovačkim slikarom

Nataša Janjić
Foto: Boris Šćitar
1/2
17.01.2018.
u 16:36

Članica ansambla Gradskog dramskog kazališta Gavella i 41-godišnji umjetnik ljetos su počeli romansu, a otkriveni su početkom listopada kada su snimljeni u centru Zagreba

Nataša Janjić ponovno je sama. Kako piše Story, lijepa glumica prekinula je vezu s dubrovačkim dizajnerom i slikarom Perom Mrnarevićem. Pero se potkraj godine odselio zagrebačkog stana u kojem živi Nataša.

- Ne komentiram privatni život - kratko je prokomentirao Pero - dok Nataša nije bila dostupna za komentar.

Članica ansambla Gradskog dramskog kazališta Gavella i 41-godišnji umjetnik ljetos su počeli romansu, a otkriveni su početkom listopada kada su snimljeni u centru Zagreba. Do prekida je došlo samo dva mjeseca nakon što su se odlučili na zajednički život.

Iza Nataše Janjić je brak s producentom i voditeljem Joškom Lokasom, a bila je u vezi s produkt-dizajnerom i voditeljem Samirom Šećerkadićem, ginekologom Markom Kisićem i redateljem Antoniom Nuićem.

Nataša Janjić
1/6
Ključne riječi

Komentara 11

LU
lukivoda
17:25 17.01.2018.

ko je to?

Avatar jest
jest
17:02 17.01.2018.

Ček ček, to je za nas bitna informacija jer??? Ahaaaa to je sasvim nepotrebno tračenje našeg vremena i javnog prostora!

PA
pavel1001
21:54 17.01.2018.

a joj 😧

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije