Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nazivao se izdajicom

Glumac pokušao ugušiti kći Michaela Jacksona, pa si oduzeo život

Foto: Screenshot
1/3
15.05.2019.
u 15:19

Isaac Kappy glumac koji je imao uloge u filmu Terminator: Spasenje, 'Thor' te seriji 'Breaking Bad' odlučio si je oduzeti život u 42. godini života.

Isaac Kappy bacio se s mosta na Transwestern cesti u blizini Bellmonta, u saveznoj državi Arizoni, prije nego što ga je udario auto, piše Standard.

Glumac je proglašen mrtvim na licu mjesta, potvrdili su glasnogovornici Službe za javnu sigurnost. Kappy je došao na naslovnice tijekom prošle godine kada je optužen za napad na Paris Jackson, kći pokojnog kralja popa Micheala Jacksona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

A post shared by Isaac Kappy (@isaackappy) on

Prije smrti, Kappy se u podužoj i šokantnoj objavi na Instagram oprostio od svih naglašavajući kako će 'uskoro na vidjelo izaći njegovo zlodjelo oko kojeg će se pravovremeno obratiti s detaljima'. Sebe u izjavi naziva izdajicom, lošim glumcem i ispričao se svima koje je povrijedio na bilo koji način.

- Čuvajte se čovjeka koji nema ništa za izgubiti, jer on nema što zaštititi - stoji ispod objave koju je na kraju potpisao datumom u budućnosti, odnosno 4. srpnjom 2019. godine.

Inače, problematični glumac prošle godine u kolovozu na Instagram videu optužio je redatelja Stevena Spielberga i glumca Tom Hanksa za pedofiliju, a u komentarima na društvenim mrežama počinje rasprava da su Kappyja zapravo ubili.

Pogledajte koji glumci i voditelji su umrli tijekom snimanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije