Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tom holland

Glumac odgovorio na šuškanja o prekidu veze sa slavnom kolegicom: 'Apsolutno ne'

Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
13.01.2024.
u 21:00

Zendaya je prestala pratiti i njega, a o svemu se sada oglasio i glumac poznat po ulozi 'Spider-Mana'. Holland je, piše TMZ, kazao da šuškanja o njihovom prekidu nisu istinita,  pa obožavatelji mogu odahnuti.

Glumica i pjevačica Zendaya ozbiljno je shvatila zadatak donošenja novih odluka u ovoj godini, a upravo iz tog razloga je i očistila svoje društvene mreže. Naime, Zendaya je prestala pratiti sve profile ne Instagramu i tako zabrinula svoje obožavatelje, a potaknula je i glasine o prekidu s kolegom Tomom Hollandom. Naime, Zendaya je prestala pratiti i njega, a o svemu se sada oglasio i glumac poznat po ulozi 'Spider-Mana'. Holland je, piše TMZ, kazao da šuškanja o njihovom prekidu nisu istinita,  pa obožavatelji mogu odahnuti. 

- Ne, ne, ne, apsolutno ne - rekao je Tom novinaru na pitanje o prekidu. 

VEZANI ČLANCI

Inače, glumci nisu dugo viđeni skupa u javnosti, ali izvori su otkrili da su zajedno proslavili doček Nove godine. Par je vrlo zauzet svojim karijerama, Zendayin film "Challengers" treba doživjeti svoju premijeru 26. travnja ove godine, a obožavatelji Hollanda očekuju u novom nastavku Marvelovog "Spider-Mana". U tom će slučaju glumac srušiti s trona njegove prethodnike - Tobeya Maguirea koji je igrao u tri filma te Andrewa Garfielda koji se nalazi u dva.

- Jako sam sretan što sam mogao raditi na franšizi koja je sa svakim filmom postajala sve bolja i uspješnija. Volim taj lik i ljude s kojima radim. Volio bih ispričati još jednu priču, ali samo ako je ona prava - rekao je Holland krajem prošle godine.

Podsjetimo, Tom i Zendaya su se upoznali tijekom snimanja 'Spider-Mana', a njih dvoje vezu drže privatnom iako njihove fanove zanimaju mnoge pojedinosti. 

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije