Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
john cena

VIDEO Glumac na pozornicu Oscara došao potpuno gol, pa mu voditelj dodao tkaninu da se prekrije

96th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS
1/9
11.03.2024.
u 07:24

Cena je intimne dijelove prekrivo kuvertom, a nosio je samo papuče. Kada je trebao pročitati dobitnika nagrade voditelj Jimmy Kimmel pokrio ga je tkaninom.

Glumac John Cena (46) predstavio je nagradu za najbolju kostimografiju na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, no to svakako nije prošlo nezamijećeno zbog načina na koji je to učinio. Prije njegovog izlaska na ekranu je bio prikazan video iz 1976. godine kada je čovjek gol trčao po pozornici. Radi se o Robertu Opelu, umjetniku i aktivistu za gay prava, koji je tada na pozornici pokazao znak mira. Voditelj Jimmy Kimmel našalio se na račun te situacije pa rekao:

- Možete li zamisliti da gol čovjek pretrči pozornicu danas? - istaknuo je, pa ponovio istu rečenicu, a onda se pojavio Cena, skriven iza zida. Cena je bio kao od majke rođen, a na nogama je nosio papuče. Kako je Jimmy rekao kroz šalu, trebao je pretrčati gol pozornicu. 

96th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
1/9

- Promijenio sam mišljenje, ne želim to napraviti. Ne osjećam se dobro zbog toga. Ovo je elegantan događaj, znaš, trebalo bi te biti sram što si predložio takvu neukusnu šalu - rekao je Cena. Voditelj je rekao kako je to 'trebalo biti smiješno', a Cena mu je odmah uzvratio s: 'Muško tijelo nije šala!'

John je potom izašao pred publiku te kuvertom pokrio intimne dijelove. U trenutku kada je trebao pročitati tko je osvojio nagradu Kimmel mu je donio tkaninu kako bi se prekrio i mogao otvoriti kuvertu. 

Inače, Cena je bio prezenter kategoriji za najbolju kostimografiju. U ovoj je kategoriji pobijedio film 'Poor Things' koji je osvojio i Oscara za najbolju šminku i frizuru, za najbolju scenografiju, a Emma Stone za ulogu u ovom filmu dobila je Oscara za najbolju glumicu. Što se tiče prestižnih kategorija, zlatni kipić za najbolji film osvojio je Oppenheimer, a za najbolju mušku ulogu Cillian Murphy za ulogu u istom filmu.

VIDEO Sedam najvećih skandala Oscara: "Upetljali" su se i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
09:44 11.03.2024.

John Cena nije glumac.

HA
Harakan
09:33 11.03.2024.

John Cena glumac e ovako se dugo skoro nisam nasmija čudi me da nisu pozvali i Dwayne Johnsona.....

MO
montello
09:26 11.03.2024.

nekoc na oskaru bi ovo bilo nezamislivo bio je dress code

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije