Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV ODABIR

Glumica prošetala crvenim tepihom u prozirnoj haljni i podijelila javnost

Bella Thorne
Foto: Profimedia
1/4
01.09.2019.
u 21:05

Bella je za crveni tepih izabrala haljinu koja je više otkrivala nego skrivala. Kada je pozirala fotoreporterima otkrilo se da joj se vidi stražnjica, ali i dio grudi. Mnogim modnim kritičarima taj izbor nije bio baš najprikladniji za crveni tepih jednog od najpoznatijih svjetskih filmskih festivala.

Glumica i pjevačica Bella Thorne stigla je jučer na premijeru filma "Joker" na filmskom festivalu u Veneciji u pratnji dečka Benjamina Mascola i podijelila javnost odabirom haljine. 

Naime, lijepa Bella je za crveni tepih izabrala haljinu koja je više otkrivala nego skrivala. Kada je pozirala fotoreporterima otkrilo se da joj se vidi stražnjica, ali i dio grudi. Mnogim modnim kritičarima taj izbor nije bio baš najprikladniji za crveni tepih jednog od najpoznatijih svjetskih filmskih festivala. Podsjetimo, o belli se pisalo nedavno kada je bila žrtve ucjene hakera. tada je odlučila sama objaviti svoje golišave fotografije. 

Inače, Bella je u vezi s Benjaminom od početka ove godine. On je talijanski pjevač, član dua Benji & Fede, koji je ove godine dobio nagradu MTV-ja za najboljeg talijanskog izvođača. 

Ključne riječi

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
08:11 02.09.2019.

zgodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije