Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač zaspao za volanom

Glumac i dalje kritično, ne zna se hoće li se oporaviti

Tracy Morgan
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/3
08.06.2014.
u 13:46

Vozač šlepera, Kevin Roper (35), optužen je da je izazvao lančani sudar u kojem su Morgan, njegov asistent Jeffrey Millea te prijatelj komičar Ardie Fuqua teško ozlijeđeni, a James 'Jimmy Mack' McNair je na mjestu preminuo.

Komičar Tracy Morgan, zvijezda serije "televizijska posla" i dalje je u kritičnom stanju nakon što se autobus u kojem je putovao prevrnuo bio dijelom lančanog sudara i prevrnuo se na bok u subotu u New Jerseyu.

Obitelj 45-godišnjeg glumca očajna je.

- Nije u dobrom stanju. Ne znamo hoće li se oporaviti. Svi smo traumatizirani. Ne možemo vjerovati da se to dogodilo našem Tracyju. Ovo je noćna mora - rekla je Morganova bivša supruga Sabina s kojom ima troje djece, javlja ABC News.

Vozač šlepera, Kevin Roper (35), optužen je da je izazvao lančani sudar u kojem su Morgan, njegov asistent Jeffrey Millea te prijatelj komičar Ardie Fuqua teško ozlijeđeni, a James 'Jimmy Mack' McNair je na mjestu preminuo.

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Foto: Youtube

Roper je zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad šleperom kojim je upravljao. Zaletio se u autobus - limuzinu u kojoj se vozio Morgan, a određena mu je jamčevina u iznosu od 50 000 dolara, javlja Sky News.

>>TV zvijezda nakon prometne nesreće u kritičnom stanju

Komentara 1

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
07:33 09.06.2014.

drži se Tracy, želim ti da se potpuno oporaviš i prebrobrodiš ovaj gadan sudar, moje srce je s tvojom obitelji jer znam kako je izgubiti dragu osobu u saobračajki. Nadam se da oni neće tebe izgubiti i zato se bori do kraja jer vjerujem da će sve biti u redu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije