Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumio je u hit serijama

Glumac (18) pronađen mrtav u svom domu, odmah pokrenuta istraga: 'Bio je dobar dečko iz dobre obitelji'

Foto: Instagram
1/11
18.06.2022.
u 15:21

Tyler Sanders bavio se glumom od svoje 10. godine, a poznat je po ulogama u hit-serijama "Fear the Walking Dead" i "9-1-1: Lone Star".

Glumac Tyler Sanders preminuo je u dobi od 18 godina, javlja TMZ. Tijelo je pronađeno je u njegovom domu u Los Angelesu u srijedu, a utvrđeno je da je preminuo dan ranije i uzrok smrti još je nepoznat.

"Tylerova smrt je pod istragom i ostat će upamćen kao dobar dečko koji je došao iz dobre obitelji", kazao je predstavnik pokojnog glumca Pedro Tapia za TMZ.

Tyler se bavio glumom od svoje 10. godine, a poznat je po ulogama u hit-serijama "Fear the Walking Dead" i "9-1-1: Lone Star".

Već je bio nominiran za Emmy za ulogu Lea u seriji "Just Add Magic: Mystery City". Glumio je i u seriji "The Rookie", a pojavio se i u nekoliko kratkih i televizijskih filmova. Od glumca se na društvenim mrežama opraštaju brojni obožavatelji i kolege.

VIDEO>>Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj: 'Ovo je cijena kave'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije