Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Gledateljima je Silvijana odmah bila poznata, a na njezino ponašanje kažu: Ovo je noćna mora

Foto: RTL
1/6
14.06.2022.
u 10:59

Silvijana nije bila oduševljena inćunima u predjelu pa je rekla: „Za predjelo je inćun kao glavna rola ružan, smeđ, neugledan... tako da ga je spašavalo jajčeko, paprika... Ne samo za oko, nego i za nepce jer je preslan - izrazila je Silvijana svoje nezadovoljstvo.

Prva domaćica u zadarskom tjednu u 'Večeri za 5 na selu' bila je wellness trenerica Marinela, koja je ostalim kandidatima i svojim novim prijateljima pripremila vegetarijansku večeru. Predjelo i desert nisu previše oduševili goste, dok za glavno jelo Marinelini gosti nisu imali previše prigovora.

Silvijana nije bila oduševljena inćunima u predjelu pa je rekla: „Za predjelo je inćun kao glavna rola ružan, smeđ, neugledan... tako da ga je spašavalo jajčeko, paprika... Ne samo za oko, nego i za nepce jer je preslan - izrazila je Silvijana svoje nezadovoljstvo. Komplimente domaćici nije udijelila ni za glavno jelo -  škarpinu s krumpirom i mrkvom. Silvijana je rekla kako nije sigurna je li riba svježa. Gledatelji su odmah nakon prikazane emisije primijetili kako im je Silvijana poznata od prije, ali i zamjerili su joj ovakvo ponašanje prema domaćici. 

- Tak' su super ekipica ovi Zadrani i ovaj Slavonac iz Zadra i onda se eto pojavi jedna ....Silvijana da pokvari sve večere (čini se meni) ovih dana.... Di je nađe, a jao? A baš dosadna i niti malo zanimljiva. Poznato mi je lice. Mislim da je već bila u "Večeri za 5" ili "3,2,1 kuhaj. Bila je i pobijedila u "Večeri za 5",a isto i u "3,2,1 kuhaj". Silvijana je trebala dobiti onu zaleđenu ribu, kad je već dala ovakvu ocjenu.  Mislim da je gosparka Silvijana tajna Michelinova agentica ili da ne napišem ono narodno što mislim da je. Silvijana teška žena do bola, ponašanje nula. Noćna mora i prenemaganje - Silvijana. Samo se bojim da će ostalim kandidatima prisjesti. - poručili su gledatelji u komentarima na službenom Facebook profilu emisije. 

VIDEO Željko Kerum zapjevao je Cocin hit i osramotio se

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije