Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sviđa joj se!

Gledateljica poručila Bilmanu da je zgodan, a njegov komentar je nasmijao sve

Davor Bilman
Foto: Screenshot
1/3
29.11.2019.
u 07:00

Tijekom prve emisije uživo showa Supertalent gledatelje je u backstage povela Mia Kovačić koja je otkrila Bilmanu da se sviđa jednoj gledateljici.

Na malim ekranima počeli smo pratiti sedmu sezonu showa Supertalent, a gledatelji imaju prilike zaviriti u backstage s Miom Kovačić koja otkriva pojedinosti o atmosferi iza kulisa.

Osim što u "Backstageu s Miom Kovačić" publika može vidjeti kako se mijenja scenografija i kako šminkeri šminkaju, vesela voditeljica nerijetko razgovara s kandidatima i žirijem. Tako je tijekom nedjeljne epizode u jednoj od pauza Davoru Bilmanu prenijela komentar gledateljice koja mu je poručila da je baš zgodan.

– Ha, dobro... Svi imaju ponekad poteškoća s dioptrijom – našalio se Davor, a Mia je kroz smijeh prokomentirala kako on ne zna primiti kompliment. 

Podsjetimo, nedjeljnu emisiju uživo obilježio je nastup grupe "Dream Team Babe" iz Ljubuškog koje su imale mali verbalni okršaj s Martinom Tomčić Moskaljov. Naime, Martina nije bila zadovoljna nastupom i rekla im je kako su puno bolje bile na audiciji. 

– Kako da vam sad kažem ono što bih trebala reći, a da ostanem unutar granica svog kućnog odgoja. Ovo je simpatično i ovo je na nivou audicijske emisije, no kad dođemo do livea, nije fer da na jedne kandidate oduzimamo ovoliko minutaže. Ovo je bilo mnogo lošije nego na audicijskom dijelu – poručila je Martina, a baka Nada joj je na to poručila:

– Moja Martina, 'ćeri moja, ostarjet ćeš i ti. 

Na ovaj komentar Martina Tomčić Moskaljov odgovorila je: – Mislite li da je moj komentar išao prema vašim godinama ili prema vašoj izvedbi, a kućni odgoj mi nalaže da ne budem tako brutalna kao prema mlađim kandidatima i mogli bismo zadržati razinu komunikacije na pristojnom nivou s moje i s vaše strane. Dream Team Bake poželjele su joj puno sreće u životu, a mi smo nazvali gospođu Nadu Lauc iz Dream Team Baba koja nam je komentirala cijelu situaciju i rekla: – Martina je to što je, a mi smo to što jesmo, odradile smo svoj posao kako smo zamislile, a to možda na kraju nije ispalo kako treba zbog nekih drugih stvari, ali Martina nam nije to trebala reći! 

Nada ne skriva da su i Dream Time Babe svjesne da je izvedba mogla biti bolja, ali naglašava kako njima nije ni bio cilj proći u sljedeći krug natjecanja i htjele su da dalje idu mladi ljudi, jer, kaže Nada, na njima svijet ostaje. – U svakom slučaju Martina nam nije trebala uputiti takve riječi i  trebala je biti blaža. To joj zamjeram i to sam joj i rekla – kaže Nada i dodaje: – Bila je to za nas mala neugodnost, ali živimo dalje.

Komentara 13

CR
CroVictoria
08:15 29.11.2019.

Kakve kriterije imate pri odabiru kandidata nije čudo da se tako ponašaju. Nije čudno što Martina ima visoke kriterije, nego što se Maja baš svima udvara. Kada bi svi tako nikad ne bi dobili pobjednika. Očito je odluka na Martini... Kad Martina pukne Da, onda je to "Da!" i u finale.

SX
sudbina x
08:57 29.11.2019.

Tamo je cool jedino Janko...Odmjeren uljudan i decentan...pravi gospodin...

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
07:27 29.11.2019.

Da nije članica žirija 99% ljudi ne bi ni znalo tko je ona !!!!!!!!!🤣😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije