Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova hit-serija

Gledateljima serija utjerala strah u kosti: Pala sam skoro u nesvijest

Foto: Youtube Screenshot
1/5
18.10.2018.
u 09:50

Ovo je najstrašnija serija, za gristi nokte i sakriti se iza kauča, skoro sam se srušila u nesvijest, jedan je u nizu sličnih komentara novog horor - hita

Nakon premijere prve epizode serije „The Haunting of Hill House“ gledatelji javljaju da je „toliko strašna“ da imaju nuspojave od samog gledanja.

Mnogi kažu da im je serija „utjerala' jezu u kosti i da ne mogu spavati.

- Ovo je najstrašnija serija, za gristi nokte i sakriti se iza kauča. Nisam uopće disala dok sam gledala seriju, skoro sam se srušila u nesvijest – jedan je od komentara na Twitteru, a drugi tvrde da su od tjeskobe koju im je novi Netflixov hit izazvao povraćanje.

Čini se da je ovaj popularni američki servis za online streame očito dobro pogodio i trenutak puštanja prve epizode jer se bliži Noć vještica koja je u SAD-u poprilično velika stvar. Serija ima deset nastavaka, a riječ je o adaptaciji istoimenog klasičnog romana Shirley Jackson iz 1959. godine. U glavnim ulogama su Carla Gaugino, Kate Siegel, Michiel Huisman, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas i Timothy Hutton.

Horor se bavi traumatičnim događajem i psihološkim efektima koji se manifestiraju kroz mentalne bolesti, tajne, laži i izdaje. Serija prati priču jedne obitelji koja živi u „ukletoj“ kući i moraju se suočiti s duhovima prošlosti.

Koje su turske serije bile najgledanije?

Komentara 1

VO
vorda400
11:37 18.10.2018.

Sve već viđeno i sad samo znaju raditi "jump scare" horore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije