Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li ga?

Slavni glumac neprepoznatljiv na novim fotografijama, uhvaćen sa štapom za hodanje

Foto: profimedia
1/8
31.07.2022.
u 22:00

Naime, za film pod nazivom 'The Last Rifleman' glumac igra ulogu veterana Drugog svjetskog rata, a na setu su ga paparazzi uhvatili neprepoznatljivog.

Holivudski glumac Pierce Brosnan (69) i dalje je mamac za žene, no za novu ulogu toliko je promijenio izgled da ga fanovi jedva mogu prepoznati na novim fotografijama. 

Naime, za film pod nazivom 'The Last Rifleman' glumac igra ulogu veterana Drugog svjetskog rata, a na setu su ga paparazzi uhvatili neprepoznatljivog. Na tim fotografijama glumac ima potpuno sijedu kosu i obrve te izražene bore na licu, a ima i štap za hodanje u rukama. 

Foto: profimedia

U filmu stari vojnik bježi iz staračkog doma u Sjevernoj Irskoj kako bi otputovao u Francusku i odao počast palim kolegama na 75. godišnjicu iskrcavanja u Normandiji na Dan D. Među tim palim kolegama je i njegov najbolji prijatelj.

Inače, priča koju prati film inspirirana je životom veterana Drugog svjetskog rata Bernardom Jordanom koji se u dobi od 89 godina iskrao iz staračkog doma u Sussexu te se ukrcao na autobus za Portsmouth pa na trajekt za Francusku. U Normandiju se uputio u lipnju 2014. godine.

VIDEO>>Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi: 'Hana je bila jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose s takvim situacijama'

 
Ključne riječi

Komentara 2

GE
generacija57
06:32 01.08.2022.

Dajte obrišite sex oglase

LU
Luka26
10:56 01.08.2022.

Uhvaćen sa štapom za hodanje!? Da li je to neki prekršaj? Pa i On je čovjek kao i drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije