Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Gledatelji očitali bukvicu Nikolini: To je žalosno gledati

Foto: RTL
1/4
24.03.2020.
u 08:35

Gledatelji su bili u šoku nakon što je Nikolina izjavila da bi stvari između nje i Alena bile drukčije da je on malo zgodniji...

Nakon što su se u showu „Brak na prvu“ vjenčali, Nikolina i Adam prvo jutro nakon vjenčanja proveli su bez previše povezivanja. Adam je osoba za dovođenje doma, divan i pažljiv, ali ja sam osoba koja ne cijeni takve stvari“, kazala je Nikolina, a Adam je samo konstatirao kako mu nije jasno zašto diže zidove oko sebe. Nikolina je rekla da nije problem u njoj i objasnila je to ovako:

– Mislim da nije problem u meni – da je on zgodniji, možda bi bila drukčija priča – rekla je Nikolina. Kada je emisija završila, gledatelji su odlučili očitati bukvicu Nikolini koju smo već gledali i u showu „Gospodin Savršeni“ i pitali su se što si to Nikolina umišlja s takvim stavom.

1/8

"E, draga Nikolina, nije ni čudo što se nisi dosad udala, a mislim da ni nećeš. Da je zgodniji? Pa lik je za tebe avion!. Pošto će uskoro smak svijeta, ja mogu i ovo javno reći... Pa dobro ženo božja gdje si ti odrasla i tko je tebe takvu arogantnu odgajao... Prestrašno te je za gledati, ne mislim na izgled nego ti cijela isijavaš s takvom negativnom energijom i idiotizmom da je to žalosno za gledati", poručili su joj gledatelji.

 

 

U svojim komentarima nisu mogli sakriti koliko ih smeta ovakav Nikolinin stav, a kritiku su uputili i stručnjacima koji su u emisiji spojili Nikolinu i Adama kao par jer im nije jasno kako odmah nisu vidjeli koliko je njih dvoje nekompatibilno. 

Ključne riječi

Komentara 35

AN
ANNY
08:55 24.03.2020.

Ona se javlja u svaki show, ali nema uspjeha. Odbojna je, hladna, bez šarma, kad progovori tek onda djeluje nikako. Dojam o njoj: sebična, primitivna, umišljena....

GO
goldi
09:00 24.03.2020.

Umišljena i previsoko živi u oblacima, nije ga niti zaslužila.

Avatar kaligula11
kaligula11
09:49 24.03.2020.

Nikolina ja te ne želim osuđivati vjerojatno ti znaš najbolje sama zašto si takva ili da to produkcija traži od tebe ...Ako ne traži onda ti je bolje ostati sama i nemoj se sramotiti više nevjerojatno je šta ti radiš od sebe i o sebi ..Učlani se rađe u udrugu B.aB.e tamo ćeš naći puno takvih a mmoguće da te izaberu i predsjednicom udruge koliko si i koliko ćeš postati poznata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije