Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremeno neuporabljivo

U potresu bez doma ostala i naša trudna glumica, javio se i njezin suprug

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/6
23.03.2020.
u 20:27

Na Instagramu je objavila fotografije štete, te pokazala oznaku na kojoj stoji da je zgrada u kojoj živi privremeno neuporabljiva.

Među mnogima koji su jučer ostali bez stanova nakon razarajućeg potresa u Zagrebu, našla se i glumica Nataša Janjić.

Na Instagramu je objavila fotografije štete, te pokazala oznaku na kojoj stoji da je zgrada u kojoj živi privremeno neuporabljiva.
Nataša sa suprugom Nenadom Medančićem živi u stanu koji je nedavno kupila i potpuno adaptirala. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na fotografijama koje je objavila se vidi da je potres prouzročio veliku štetu, padali su dijelovi zidova, a zgrada u kojoj živi, nastradala je i izvana.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Uz objavu je kratko napisala - Ostani doma ako imaš gdje.
Kasnije se javio i njezin suprug Nenad koji je pratiteljima poručio da prate upute Nacionalnog stožera zbog pandemija koronavirusa.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 - Kamen je samo kamen, stan samo stan i materijalno je zaista zanemarivo. Čuvajte svoje bližnje. Slušajte pravila kretanja i sve upute. Zapamtite da je onaj drugi neprijatelj još uvijek pred vratima. Kroz sve ovo zajedno - napisao je.

Podsjetimo, Nataša je nedavno objavila da čeka drugo dijete. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 45

TR
trudimSe
21:42 23.03.2020.

ostal je i Joža iz Vidovca, sirotinja koja nebu uspjela skrpati, za ove glumce se ne bojim

DU
Deleted user
23:05 23.03.2020.

Štefek, Barica, Jožek, Jura, Ivek, Tomek, Štefica, Barbara - svi su oni jučer ostali bez hiže ili stana. Svi! Ali oni nisu "slavni"!

Avatar Edgedancer
Edgedancer
21:58 23.03.2020.

U zadnje vrijeme samo čitam kojekakvim "umjetnicima" oštećeni stanovi u centru. Čiji su to zapravo stanovi? Od kud im? Baš u centru Zagreba... Jesu to naslijedili od roditelja koje su te iste stanove oteli Hrvatima, Židovima i ostalima nepoćudnim partizaniji?!! ...Ti isti "umjetnici" ovih dana nešto plaču kako su siromašni jer ne mogu raditi (kao da oni znaju što je rad)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije