Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Gledatelji nezadovoljni odabirom finalista: On je ispao bez pravog razloga

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/9
04.06.2018.
u 09:26

Gledatelji smatraju kako nije pošteno što glumac Damir Poljičak nije završio u finalu.

Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić finalisti su pete sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a odabir finalista nije po  guštu većine gledatelja ovog showa Nove TV.

Gledatelji smatraju kako nije pošteno što glumac Damir Poljičak nije završio u finalu.

– Damir je ispao bez pravog razloga. Ja bih da se Amel izbaci iz finala i da ga zamijeni Damir jer je bio bolji od njega u svim emisijama. Ne mogu vjerovati da Damir nije u finalu. Nisam očekivao da će otpasti za finale, stvarno je puno pokazao, imao je fantastične transformacije, nisu bili baš sasvim korektni s ocjenjivanjem. Stvarno je zaslužio. Damir je trebao  biti u finalu – složni su gledatelji u komentarima na službenoj Facebook stranici showa.

 

 

Spominju i kako je riječ o namještaljci i uvjereni su da je glumac zakinut u showu, a velika većina kao pobjednicu ove sezone vidi Maju Bajamić. 

Tvoje lice zvuči poznato
1/10

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
09:53 04.06.2018.

Čekaj, taj očaj se još uvijek snima i prikazuje?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije